کد خبر: ۲۶۹۵۰۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۰
دستور خوشمزه‌ترین و آسون‌ترین و بی دردسر‌ترین سوپ جو را در بخش زیر میخوانید.
ناطقان: امروز دستور خوشمزه‌ترین و آسون‌ترین و بی دردسر‌ترین سوپ جو رو براتون میذارم که هم برای سفره‌های افطاری خوبه هم برای پیش غذای مهمونی‌ها مناسبه و هم به عنوان یه وعده شام سبک و مفید می‌تونید روش حساب کنید.

طرز تهیه سوپ با پرک جو



طرز تهیه سوپ با پرک جو

مواد لازم:

۵۰ گرم جو پرک     
۱ عدد هویج
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
۱ عدد پیاز
۵۰ گرم مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
۰.۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴ پیمانه آب

طرز تهیه:

۱. پیاز رو نگینی ریز خرد کنید و توی روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تفت بدید و بعد رب رو اضافه کنید.

۲. هویج رو نگینی خرد کنید با مرغ و جو پرک به قابلمه اضافه کنید.

۳. نمک و فلفل رو هم در همین مرحله اضافه کنید.

۴. حالا آب رو اضافه کنید، مقدار آب باید اونقدری باشه که دو بند انگشت بالا‌تر از سطح مواد سوپ رو بپوشونه. حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید حداقل یک ساعت آروم بپزه و جا بیافته.

۶. نهایتا سوپ رو توی ظرف بکشید و با جعفری تازه و خرد شده یا کمی زرشک تزیین کنید.
برچسب ها: سوپ ، ناطقان ، پرک ، جو
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین