کد خبر: ۲۷۶۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۵
در این مطلب دستورالعمل تهیه سوفله ذرت آموزش داده شده است.
ناطقان: سوفله ذرت، یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و معروف می‌باشد که می‌توانید به راحتی و در زمان کمی در منزل تهیه و آماده کنید. روش طبخ این دسر معروف و پرطرفدار بسیار ساده و آسان بوده و تنها لازم است که مواد تشکیل دهنده سوفله را در یک ظرف مخلوط کرده و در فر آماده کنید. البته می‌توانید برای تهیه سوفله ذرت از کمی پنیر پیتزا، انواع سبزیجات و همچنین از انواع سس‌های خوشمزه و محبوب خود در زمان سرو استفاده کنید. این دسر را نیز می‌توانید برای مهمانی‌ها و مجالس خانوادگی آماده کرده و در کنار غذای اصلی سرو کنید.

از دیگر انواع دسر‌های محبوب و پرطرفدار می‌توان به رولت کالباس، کاناپ ژامبون، فیلو کاپ میگو، راتا مرغ و بادام، خاگینه ذرت، استریپس سیب زمینی و… اشاره کرد.

مواد لازم

آرد سفید: ۱ پیمانه
آرد ذرت: نصف پیمانه
ذرت کنسروی: ۱ پیمانه
کرم ذرت: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
روغن: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا در یک ظرف مواد تخم مرغ، آرد سفید، آرد ذرت و شکر را ریخته و مخلوط کنید.

سپس بیکینگ پودر، شکر، ذرت، کرم ذرت و روغن را نیز ریخته و مخلوط را خوب هم بزنید.

ظرف فر پیرکس را با کمی روغن یا کره چرب کنید.

مخلوط آماده شده را در داخل ظرف بریزید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

۵ دقیقه صبر کنید تا فر گرم شود.

ظرف پیرکس را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید تا آماده شود.
برچسب ها: سوفله ، ذرت ، درست کردن
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین