کره : 50 گرم
پودر قند : 40 گرم
نسکافه : 1 قاشق سوپخوری
آب یا شیر : 1 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ : 1 عدد
گردوی ریز شده : نصف پیمانه
آرد : 100 تا 120 گرم
بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری
کره و پودر قند را با همزن بزنید.
نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید.
سپس زرده تخم مرغ و گردو را نیز اضافه کنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را ما بین نایلون باز کرده، به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
بیسکوییت را با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.
نکته ها
_
خمیر این شیرینی بسیار لطیف است و به راحتی قابلیت کاتر زدن را دارد.
البته به دلیل داشتن پودر گردو ممکن است کمی کاتر زدن آن سخت باشد.
_ گردو را خوب خوب آسیاب کنید و موقع کاتر زدن با حوصله و ظریف کار کنید.
_ حتما و حتما طبق معمول شیرینی های خشک آرد را کم کم اضافه کنید و تا حدی که خمیر به دست نچسبد کافی است.
_ شیرینی را بیش از 15 دقیقه داخل فر نگذارید، زیرا خشک و سفت خواهد شد.
شیرینی
ها رو به تعداد زوج درست کردم و مابین اونها نوتلا مارک فرمند زدم ( با
کمک قیف سرنگی و ماسوره شکوفه به صورت رزت نوتلا رو روی شیرینی زدم. نوتلا و
نسکافه خیلی طعم عالی و کاملی با هم دارن.
برای شکوفه و برگ های روی شیرینی میتونین از خمیر فوندانت یا مارزیپان استفاده کنین.
با کمک قالب مخصوص فوندانت گل و برگ رو قالب زدم و با شکلات مذاب روی کوکی فیکس کردم.
این بیسکویت کم شیرینه و وجود نوتلا و گل فوندانتی جبران شیرینی کم اون رو میکنه.