کد خبر: ۴۸۴۹۶
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۹
بین خوردن میوه و غذا باید دست کم 2-1/5 ساعت فاصله باشد چون در غیر این صورت، موجب سوء هاضمه می‌شود. پس از میوه‌های تر مانند سیب و انگور و هندوانه نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه موجب نفخ شدید و سنگینی معده می‌شود.

ناطقان:    - بین خوردن میوه و غذا باید دست کم 2-1/5 ساعت فاصله باشد چون در غیر این صورت، موجب سوء هاضمه می‌شود.
    - پس از میوه‌های تر مانند سیب و انگور و هندوانه نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه موجب نفخ شدید و سنگینی معده می‌شود.
    - در همراهی میوه‌ها باید به گرمی و سردی آنها توجه شود.
    - دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده شوند.
    - سیب و انگور را می‌توان به عنوان غذا خورد ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند.
    - سیب شیرین را می‌توان به همه توصیه کرد؛ گرم مزاج ها می‌توانند سیب ملس استفاده کنند. خوردن فالوده سیب با نصف استکان گلاب و کمی شکر یا نبات، موجب تقویت ذهن و قوای بدن می‌شود.
    - زیتون حتما باید همراه غذا خورده شود نه پیش و پس از آن.
    - انجیر و آلو برای رفع یبوست در رمضان مناسب‌اند و حتما باید رسیده و شیرین باشند.
    - خوردن میوه‌های نارس موجب سوء هاضمه می‌شود.

 

شربت انجیر مناسب فصل تابستان

این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: برای تهیه شربت انجیر می‌توان تعدادی انجیر خشک را در یک ظرف آب گرم ریخته شود و 24 ساعت خیس بخورد سپس می‌توان آب آن را جداگانه به صورت خنک و انجیرها را هم جدا مصرف کنید البته می‌توان انجیر را در گلاب خیساند که اثرات آن خیلی بهتر می‌شود.

علوی خاطرنشان کرد: اگر شربت انجیر را قبل از غذا مصرف شود به عنوان یک ملین خوب و بدون عارضه محسوب می‌شود که علاوه بر اینکه نوشیدین مناسب در تابستان است, بسیار مقوی بدن بوده و به بدن انرژی می‌رساند.
منبع: سیمرغ
برچسب ها: طب سنتی ، میوه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین