کد خبر: ۵۰۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۶
خوردن برنج با شیر و شکر: کثیرالغذا است و به‌عنوان محرک نیروی جنسی و چاق‌کننده شناخته می‌شود.خوردن برنج با دوغ تازه و سماق: تسکین‌دهنده حرارت و تشنگی و درمان اسهال صفراوی است.
ناطقان:گروه: حبوبات و غلات

مزاج: سرد و خشک

مصلح برنج: زعفران، شوید، زیره سیاه و خیساندن در آب نمک


البته اختلاف نظرهایی هم درباره طبیعت برنج وجود دارد. بعضی‌ها برنج را گرم‌، و بعضی آن را سرد، و بعضی معتدل دانسته‌اند. ولی در خشک بودن آن اتفاق نظر وجود دارد. بعضی‌ها برنج را مرکب‌القوی دانسته‌اند، چون اگر برنج را در آب بجوشانید و آبکش کنید و چلو بپزید، جرم آن درجه اول سرد و آب آن اول گرم است. اما اگر برنج را کته یا دم‌پخت کنید، مایل به گرمی می‌شود.


باید گفت که برنج، تولیدکننده خلط صالح و خواب‌های خوب محسوب می‌شود.
 
خواص برنج :

    درمان پیچش شکم

    درمان زخم روده (مخصوصا با شیر بز)

    درمان اسهال خونی

    اختناق رحم (علتی است شبیه به صرع و غشی متناوب و این بیشتر در زنانی که حبس طمث دارند پیدا آید و همچنین زنان بی شوی را عارض شود.)

    امراض کلیه

    امراض مثانه

 

خوردن برنج با شیر و شکر: کثیرالغذا است و به‌عنوان محرک نیروی جنسی و چاق‌کننده شناخته می‌شود.

خوردن برنج با دوغ تازه و سماق: تسکین‌دهنده حرارت و تشنگی و درمان اسهال صفراوی است.

شستن جواهرات در آب برنج: اگر جواهرات، مخصوصا مروارید را با آبی بشویید که برنج در آن جوشیده باشد، جواهر را جلا می‌دهد و براق می‌کند.

پخت برنج: برنج را قبل از پختن باید مدتی در آب خیساند و چند مرتبه با آب شست و بعد اقدام به پختن آن کرد.

منبع: سیمرغ
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین