کد خبر: ۵۶۳۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی می گوید، با اتخاذ سیاست های رفاهی در دولت یازدهم ، شاخص های رفاهی 15 رتبه بهبود یافت.
ناطقان:«علی ربیعی» روز سه شنبه در حاشیه همایش « رفاه اجتماعی نگاهی به گذشته و چشم انداز آینده» که با حضور جمعی از سفیران خارجی مقیم تهران در مجموعه فرهنگی تلاش برگزار شد،در جمع خبرنگاران افزود: سیاست های رفاهی مقابله با فقر در دولت تدبیر و امید پیگیری شده است و اولویت نخست آن بود که جامعه مدنی را آماده کنیم تا بتواند در این زمینه فعالیت خود را افزایش دهد.
وی با اشاره به اینکه به نهادهای مدنی برای فعالیت در حوزه کاهش فقر و آسیب های اجتماعی مجوز فعالیت داده شده است، گفت: حسابداری خیر جمعی شاید قابل اندازه گیری نباشد اما مردم در این عرصه مشارکت فعالی دارند.
به گفته ربیعی، 480 هزار میلیارد ریال(48هزار میلیارد تومان) در حوزه درمان و در بخش بیمه ها هزینه می شود که 180 هزار میلیارد ریال(18هزار میلیارد تومان) هزینه درمان تامین اجتماعی و 120 هزار میلیارد ریال(12هزار میلیارد تومان) بیمه سلامت است و مابقی یارانه هایی است که در این حوزه تخصیص می یابد. 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به فقر مسکن گفت:مسکن مهر وقت زیادی از ما گرفت و دولت یازدهم مسکن حمایتی را مورد توجه قرار داده است.
ربیعی می گوید، به خانواده های دارای دو معلول، مسکن تخصیص داده ایم که بزودی این موضوع را در مورد زنان سرپرست خانوار هم اجرایی می کنیم. همچنین معتادانی که اعتیاد خود را ترک کرده اند از مسکن حمایتی برخوردار می شوند.
وی فقر آموزشی را از دیگر مواردی عنوان کرد که در این دولت مورد توجه قرار گرفته است و افزود: از طریق راه اندازی طرح نماد ، همکاری خوبی با آموزش و پرورش داشته ایم و توانسته ایم کودکان بازمانده از تحصیل را به ویژه در استان های مرزی کشور شناسایی کنیم.
ربیعی با اشاره به برنامه گنجاندن افراد بدون بیمه در چارچوب تامین اجتماعی گفت: بیمه فراگیر و بیمه روستاییان و عشایر در دولت یازدهم گسترش یافت. در این قالب برنامه ای به کمیسیون اجتماعی دولت بردیم که امیدواریم به تصویب برسد. در صورت تصویب هفت میلیون خانوار بدون بیمه تامین اجتماعی تحت پوشش قرار می گیرند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سهم بودجه رفاهی در تولید ناخاص داخلی را مناسب دانست و گفت: همه این تلاش ها به واسطه پنجره واحد خدمات رفاهی مصوب شورای عالی رفاه و ایجاد پایگاه اطلاعاتی در کشور ایجاد شده است.
ربیعی با تاکید بر این که دولت یازدهم سیاست های رفاهی منسجمی را در کشور اجرایی کرده است.، سهم یاراه نقدی را 400 هزار میلیارد ریال(40هزار میلیارد تومان)، کمک به صندوق های بازنشستگی را 370 هزار میلیارد ریال (37هزار میلیارد تومان) ، بودجه درمان را 480 هزار میلیارد ریال( 48هزار میلیارد تومان) و بودجه بنیاد شهید را 100 هزار میلیارد ریال(10هزار میلیارد تومان) ذکر کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می گوید، همچنین سالانه 750 هزار میلیارد ریال (75هزار میلیارد تومان) بودجه سازمان تامین اجتماعی است که در بودجه دولت لحاظ نمی شود. دولت همچنین 100 هزار میلیارد ریال(10هزار میلیارد تومان) یارانه نان می دهد و مبلغ زیادی یارانه آب و برق و گاز بر عهده دولت است که رقم قابل توجهی در تولید ناخالص ملی می شود.
ربیعی درباره مقایسه آسیب های اجتماعی در ایران با دیگر کشورها گفت: وضعیت ما بدتر از دیگر کشورها نیست و حتی در برخی از شاخص ها کمتر هم است اما آنچه که مهم است روند آسیب ها در کشور نگران کننده است.
وی در پایان با ابراز خرسندی از این که سیاست منسجمی در دولت تدبیر و امید پیگیری می شود، گفت: با هدفگذاری سراغ محو فقر می رویم و اولویت ما در این عرصه رهایی کودکان از چنگال فقر و آسیب های اجتماعی است.

منبع: ایرنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین