کد خبر: ۵۶۴۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴
به گفته کارشناسان برخی مواد خوراکی موجب احساس خواب آلودگی و سستی در انسان می‌شوند.کارشناسان تغذیه عنوان می‌کنند برخی مواد خوراکی حس خواب آلودگی و بی‌حالی را ایجاد می‌کنند از این‌رو باید از خوردن آنها در محل کار یا قبل از ورزش خودداری شود.
ناطقان:به گزارش روزنامه آرمان، به گفته کارشناسان برخی مواد خوراکی موجب احساس خواب آلودگی و سستی در انسان می‌شوند.کارشناسان تغذیه عنوان می‌کنند برخی مواد خوراکی حس خواب آلودگی و بی‌حالی را ایجاد می‌کنند از این‌رو باید از خوردن آنها در محل کار یا قبل از ورزش خودداری شود.

برنج سفید

این نوع برنج دارای شاخص گلوکزی بالایی است. هنگامی که فردی برنج می‌خورد بعد از آن دچار رخوت و سستی می‌شود.

نان سفید

کربوهیدرات‌های نظیر نان سفید دارای شاخص گلوکزی بالا و فاقد فیبر هستند، از این‌رو به سرعت تجزیه شده و شما نمی‌توانید انرژی لازم از آنها را دریافت کنید در نتیجه دچار بی‌حالی می‌شوید.

نخود

نخود نیز سرشار از تریپتوفان (اسیدآمینه مرتبط با سروتونین که با خواب ارتباط دارد) است، از این‌رو بعد از خوردن آن، چرت نیمروزی الزامی می‌شود.

گوشت قرمز

میزان چربی بالا در گوشت قرمز نظیر همبرگر و استیک می‌تواند حس بی‌حالی در شما ایجاد کند. بدن شما نیاز به میزان زیادی انرژی برای تجزیه گوشت قرمز دارد، به همین خاطر تمام انرژی شما صرف آن می‌شود.

شیرینی

میزان قند بالا در شیرینیجات باعث می‌شود بدن انسولین ترشح کرده و در نتیجه تریپتوفان بسیار زیادی در مغز آزاد شده و شما احساس خواب‌آلودگی می‌کنید.

منبع: افتاب
برچسب ها: کسل کننده ، برنج ، نان ، گوشت
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین