کد خبر: ۷۴۹۳
تعداد نظرات: ۱۸ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵
ناطقان: از گذشته تا به امروز ذائقه مردم هر ازگاهی تشنه چشیدن یک ماده ترش مزه بود و از این رو لواشک ها و آلوچه های مختلف به مرور زمان در فرهنگ تغذیه ایرانی ها رواج یافت و در مناطق مختلف کشور به شیوه های گوناگون این محصولات ترش مزه درست می شود.

در این بین یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های ترش مزه آب زرشک است که در بین ایرانی ها علاقمندان بسیاری دارد و به همین دلایل عده ای با سوء استفاده از این اقبال عمومی؛ اقدام به تولید آب زرشک های تقلبی می نمایند و به اشکال و با بسته بندی های مختلف در بازار عرضه می شود که با چشیدن جرعه ای از آن متوجه خواهید شد هیچ اثری از زرشک طبیعی در آن دیده نمی شود.

از این رو در اینجا طرز تهیه آب زرشک طبیعی را به ساده ترین شکل ممکن ارائه می کنیم تا همه مخاطبان ارجمند بتوانند در منزلشان و با کمترین هزینه؛ آب زرشکی طبیعی را تهیه و نوش جان نمایند.

نمونه زرشک آبگیری


برای تهیه آب زرشک ابتدا باید بدانید زرشک آبگیری با زرشک پلویی هم از لحاظ ظاهر و هم از حیث طعم تفاوت بسیار دارد و برای بدست آمدن آب زرشک باید زرشک آبگیری(کوهی) تهیه کنید که معمولا همه عطاری ها آن را عرضه می کنند و قیمت آن بسته به میزان مرغوبیت از 13 تا 18 هزار تومان می باشد.

برای تهیه 4/5لیتر آب زرشک، یک کیلو گرم زرشک آبگیری خریداری نموده و آن را با آب سرد بشوئید و آبکش نمائید.

سپس مقدار آب ذکر شده را بر روی شعله گاز قرار می دهید تا به نقطه جوش برسد و سپس آن را از روی شعله بردارید و زرشک های شسته شده را داخل آن بریزید.

(توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید زرشک را درون آب ریخته و بر روی شعله قرار داد؛ زیرا علاوه بر از بین رفتن خواص زرشک، مزه آن هم به تلخی میزند.)


بعد از آنکه زرشک ها را درون آب جوش ریختید درب قابلمه را گذاشته و پس از سرد شدن درون یخچال بگذارید و تا 24 ساعت صبر کنید.

پس از سپری شدن زمان مورد اشاره؛ آب زرشک غلیظ و گوارای شما آماده است و می بایست پس از صاف کردن آن با آبکش و گرفتن آب تفاله زرشک ها, آن را درون یخچال نگهه دارید و هر زمان که خواستید مقداری از آن را نوش جان کنید.

مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱۸
سهیلا ازادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۱
2
11
شما اگر محبت بفرمایید ذکر کنید در چه ظرفی درست کنیم بعصیها به اشتباه در ظروف مسی یا روحی درست مکنند پیرکس یا لعابی ظرفی هستند که باید از انها استفاده شود تذکر دهید
مجید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۶
1
9
لطفاتفاوت زرشک آبگیری وپلوئی جهت آب زرشک را بگوئید
مهران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۴
1
9
سلام خیلی ممنون از شما که این مطالب مفید و میذارید، فقط یک سوال ازتون داشتم من میخواستم ببینم اگه خواسته باشم اب زرشک و به میزان انبوه واسه فروش تولید کنم باید چه کار کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید
پاسخ ها
yabo
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۴
بله درسته
ب۴ عدد
لاله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۳
1
0
بسیار ممنونم.
مفید بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۲
1
3
سلام وقتی از اب زرشک استفاده میشه انگار نمک دارد ضمنا زرشک را تاچند سال ودر چه مکانی میتوان نگه داشت ؟
همون
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۴
0
2
ممنون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۰
0
0
اگر با زرشک معمولی درست کنیم خواص ان تغییر می کند؟
پاسخ ها
پاسخ
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۲
اگر با زرشک پلویی بخواهید اب زرشک درست کنید
اولا اب زرشک به شیرینی میزند
دوما رنگ ان بجای مشکی؛ قرمز می شود
و ضمنا به هیچ وجه طعم ان با اب زرشکی که شما تصور دارید تطابق نخواهد داشت.
باتشکر از سایت ناطقان
حسینی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۷
0
0
سلام.
ممنون از اطلاعاتتون.
میخواستم بپرسم آیا آب زرشک خاصیت روشن کنندگی پوست رو هم داره؟
تشکر
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۹
0
0
با سلام .حد مجاز نوشيدن آب زرشك در روز چقدر است ؟آيا زياد خوردن آن باعث مسمومييت مي گردد ؟.....به نظر من بايستي آب زرشك را با اب سيب و شكر و آبليمو مخلوط وجوشانده سپس بعد از قوام آمدن آن مصرف كرد
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۱
0
1
سلام
دوستان من جمعه قبل از کوههای شهرستان مینودشت استان گلستان زرشک کوهی چیندم واقعا محشره چه رنگی ما امسال شربت آلبالو درست کرده بودیم که رنگ خوبی نداشت باورتون نمی شه فقط نصف قاشق غذا خوری از آب زرشک کوهی و تازه رو ریختم چنان خوشرنگ شد که به وجد آمدم شما میتونید کاش می تونستم عکس شو براتون بذارم جدای از خواصش بی نظیره
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۶
0
0
باسلام خواهشمندم جهت جلو گیری ازکپک زدن اب زرشک درست شده راهنمایی نمایید درضمن اطلاعات خوبی پیداکردم ازمطالب شماباارزوی سلامتی برای شما موفق باشید
نعمت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۴
0
0
سلام من امسال دو کیلو زرشک کوهی خشک خریدم و بدون جوش آوردن آب مقدار یک لیوان آن را در بطری های نوشابه ای ریختم و سپس آب معمولی را به آن اضافه کردم و نصف قاشق چایخوری نیز نمک به آن افزودم و در آن رابسته و در گوشه آشپز خانه نگهداری کردم البته پس از دو سه روز کمی کپک زد و بطری هارا کمی تکان دادم و دوباره سر جایشان گذاشتم از فرای آن روز بطری ها با فشار گازی که درون بطری حاصل شده بود سفت شده بود و دیگر کپک نزد و آب داخل بطری کم کم رو به تیرگی رفت بعد از یک هفته چنان گازی تولید کرده بود که وقتی در بطری را کمی باز میکردم گاز همراه تولید کف از آن بیرون میزد و بعد از اندک زمانی گازش رفته و میتوانی از آب زرشک ترش و گوارا استفاده کنید و از اهل منزل پذیرایی دلچسبی انجام دهید
وای که دیگه بسه آب دهنم راه افتاد
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
0
0
باسلام خوبین عال بودبقول خندوانه عالی مرسی
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۲
0
0
با سلام و تشکر
خواستم بپرسم که 1کیلو زرشک رو باید توی 4 و نیم لیتر آب بریزیم یا چهار پنجم لیتر آب؟
من متوجه نشدم دقیقا
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۲
0
0
با سلام و تشکر
خواستم بپرسم که 1کیلو زرشک رو باید توی 4 و نیم لیتر آب بریزیم یا چهار پنجم لیتر آب؟
من متوجه نشدم دقیقا
مجتبی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۹
0
0
با سلام .آیا آب زرشک تهیه شده به روش فوق با تولید الکل نیز همراه می شود ویا بعدا الکل تشکیل می دهد یا خیر؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین