کد خبر: ۷۹۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۳
باهنر:
دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: برخی معتقدند برجام هیچ آثاری نداشت و سیاه‌نمایی می‌کنند اما من معتقدم قرار بود ما با برجام ۱۰ گل به طرف بزنیم و هیچ گلی نخوریم اما در نهایت ۷ گل زدیم و دو گل هم خوردیم.
ناطقان: «محمدرضا باهنر، دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری در نشست سالانه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سخنرانی داشت.

گزیده این سخنرانی را با هم می‌خوانیم:

- مجلس نمی‌‌تواند ناظر خوبی بر انتخابات شورای شهر باشد. این مسئله ربطی به این ندارد که مجلس دارای چه جناحی‌ است. اساسا ساختار مجلس برای نظارت بر شوراهای شهر ساخته نشده است زیرا نه دفاتر استانی دارد و نه می‌تواند بر آن نظارت کند.

- شوراهای شهر در واقع یک نوع پارلمان محلی محسوب می‌شوند که نباید تحت‌الشعاع انتخابات ریاست‌جمهوری قرار گیرد و افراد پاکدست خبره و شایسته در آن حضور داشته باشند.

- باید عملکرد ۴ رئیس‌جمهور اخیر را به خوبی دید. اگر وضعیت کشور را در دوره‌های متفاوت روسای‌جمهور بررسی کنید، می‌بینیم سیاست همه دولت‌ها با یکدیگر متفاوت بوده و سیاست‌های آنها بر عمق خانه‌های مردم تأثیر گذاشته است. لذا دوره‌های ریاست‌جمهوری کشور متفاوت بوده است.

- برخی دیگر نیز این ادعا را مطرح می‌کنند که انتخابات در کشور امری بیهوده است و هر کسی که خودشان بخواهد از صندوق خارج می‌کنند که باید به آنها نیز گفت اگر این گونه بود در دولت‌های متفاوت افرادی مخالف آن سیاست‌ها و رویکردها انتخاب نمی‌شدند. آقای خاتمی از دل دولت آقای هاشمی بیرون آمد و آقای احمدی‌نژاد در انتخاباتی که همه مسئولیت آن بر عهده دولت آقای خاتمی بود، انتخاب شد.

- وضعیت فعلی اصلاح‌طلبان با آقای هاشمی را نباید دید. در آن زمان که آقای هاشمی رئیس‌جمهور بود و آقای خاتمی انتخاب شد، اصلاح‌طلبان تازیانه‌های نقد و توهین را بر مرحوم هاشمی وارد می‌کردند و حرف‌هایی می‌زدند و به او نسبت‌هایی مانند عالیجناب سرخپوش و ... می‌دادند.

- نقدهای ما به دولت آقای روحانی نباید غیر منصفانه باشد زیرا این نقدها نتیجه بر عکسی خواهد داشت و باعث می‌شود نظر مردم به نوعی دیگر شود. اگر انتخابات سال ۸۸ را به خاطر داشته باشید، می‌بینید که در‌ آن سال یک طرف مدام اعلام می‌کرد، در این چهار سال کاری نشده و تمام دستاوردهای کشور و نظام را زیر سوال می‌برد و سیاه‌نمایی می‌کرد.

- زمانی که دولت آقای روحانی روی کار آمد کشور تورم ۴۴ درصدی را تجربه می‌کرد اما با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تورم حداقل ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد.

- به نظر بنده در سیاست رکود تورمی هدفگذاری تورم تک‌رقمی اشتباه است و بنده اگر بخواهم هدفگذاری داشته باشم آن را در حد ۲۲ درصد قرار می‌دهم چون تورم رکود باعث می‌شود ضمن ایجاد رکود تولید نیز یخ بزند. لذا تورم تاجایی باید کنترل شود که چرخ‌های اقتصادی نیز بچرخد.

- رشد اقتصادی کشور طی ۴ سال اخیر از منهای ۵ درصد به ۸ درصد رسید که ما نیز این عدد را تکذیب نمی‌کنیم و می‌گوییم عدد و رقم درستی است اما باید دید اگر میزان نفت را نیز از آن کم کنیم، همین عدد خواهد شد یا نه.

- هر چند در حوزه انرژی و نفت اقدامات خوبی شده است و ما برای اولین بار در برداشت نفت با قطر تقریباً یکی شدیم و به سمت جلو حرکت کردیم اما اگر بخواهیم آن را در رشد اقتصادی نیز ببینیم، این رشد دفعی و مقطعی است و استمرار نخواهد داشت.

- دولت آقای روحانی ۱۰ سرتیپ دارد و یک سرلشگر ندارد؛ به طوری که می‌بینیم اقدامات برخی وزرا در هماهنگی با کل دولت نیست و بعضا در جهت هم‌افزایی دولت دیده نمی‌‌شود.

- برخی معتقدند برجام هیچ آثاری نداشت و سیاه‌نمایی می‌کنند اما من معتقدم قرار بود ما با برجام ۱۰ گل به طرف بزنیم و هیچ گلی نخوریم اما در نهایت ۷ گل زدیم و دو گل هم خوردیم. اگر امروز از بنده سوال کنند آیا حاضرید به قبل از برجام برگردید، می‌گویم خیر و فکر می‌کنم نظر نظام هم این نیست که برجام را ما اول پاره کنیم. بله اگر طرف مقابل آن را پاره کرد، ما هم آن را آتش می‌زنیم اما این گونه نیست که در ابتدا آن را پاره کنیم.

- بنده در زمان آقای احمدی‌نژاد هم گفتم اگر همه تحریم‌ها نیز حل شود، ۳۰ تا ۳۵ درصد مشکل کشور حل نخواهد شد. مشکل اصلی این دولت این بود که فکر کرد با گره‌زدن همه مشکلات کشور به برجام و سیاست خارجه می‌تواند با رفع این مشکل، مشکلات دیگر را برطرف کند اما شاید ۳۵ درصد مشکل کشور به تحریم‌ها برمی‌گشت اما ۶۵ درصد کار به مسائل مدیریتی و تدبیر مربوط می‌شود. اشتباه دولت این بود که تصور کرد با برجام همه چیز گل و بلبل می‌شود که این طور نبود.

- ما در جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی قرار است برای روز انتخابات یک کاندیدا بیشتر نداشته باشیم. در کشور ما رؤسای‌جمهور معمولا دو دوره‌ای بودند اما هیچ زمانی را نداشتیم که رئیس‌جمهوری با ۰.۳ درصد رأی اضافی انتخاب شود که در دوره آقای روحانی این اتفاق رخ داد.

- اگر مرحوم هاشمی ثبت نام نکرده بود، اگر او رد صلاحیت نشده بود، اگر آقای عارف کناره‌گیری نکرده بود و اگر دوستان ما با یکدیگر متحد می‌شدند، آقای روحانی رأی نمی‌آورد که متأسفانه همه چیز دست به دست هم داد و ایشان رئیس‌جمهور شد.

- به نظر بنده آرای رویش‌یافته آقای روحانی در این دوره اگر بیشتر از ریزش یافته آن نباشد، کمتر از آن نیست.

- کاندیدا اموال کشور را به تاراج نگذارند و وعده‌هایی ندهند که مجبور شوند از دولت مایه بگذارند. البته نقدها را درست مطرح کنند.

- آقای روحانی در دولت پیش عملکردی ۴ ساله نداشت اما امسال عملکردی ۴ ساله دارد و باید به آن نیز پاسخ دهد.
منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین