کد خبر: ۹۰۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۰
تقريبا در مقابل همه مکان هاي تفريحي و مراکز خريد يک منقل و سطل آب نمک و بلال هاي پوست کنده را مي توان ديد که صاحب آن داد مي زند «بدو شير بلالِ تازه!».
ناطقان:اين عبارت را در اين روزهاي تابستان بسيار مي شنويم. اما بيشتر ما عادت کرده ايم بلال را با نمک و ليمو بخوريم و گاهي هم کره مي ماليم و آويشن مي زنيم از طعم عالي آن لذت مي بريم. اما بد نيست روش هاي ديگري را هم امتحان کنيد. مثلا با چاتني ميوه يا دارچين.

1. مايونز، چيلي و پنير

براي اينکه شيربلال را خوشمزه تر و اشتها برانگيزتر کنيد مي توانيد پس از پخت روي آن مخلوطي از مايونز، پنير فتا، نمک و پودر فلفل چيلي بپاشيد و ميل کنيد.

2.چاتني ميوه

پس از کباب کردن بلال، چاتني ميوه را با کره آب شدن مخلوط کنيد و آن را روي بريزيد و نوش جان کنيد.

چاتني، ترکيبي از طعم هاي ترش، شيرين و تند است که با انواع ميوه هاي خشک يا تازه، سرکه، شکر و چيلي تهيه مي شود.
این چاشنی ها شیربلال را لذیذتر می کند

3.گواکامولى‌

گواکامولى‌ تازه طعم بسيار خوبي به بلال مي دهد. مي توانيد روي آن آب ليمو ترش بچکانيد و با يک قاچ ليموترش نيز تزئين کنيد.

گواکامولى‌ سس‌ تهيه شده از آواکادوى له‌ شده‌ و ادويه‌ جات‌ است.

4. دارچين

با ترکيب پودر دارچين، شکر و کره آب شده مي توانيد طعم شيريني به بلال تازه کبابي بدهيد.

5. پودر کاري و آجيل

با مخلوط پودر کاري و کره آب شده به بلال طعم دهيد. سپس روي آن مي توانيد پسته خرد شده بپاشيد و نوش جان کنيد.

6.چاشني سالاد

روش ديگري که مي توان شير بلال تازه را ميل کرد مخلوط نمک، فلفل سياه، زيره سبز و روغن زيتون است. اين مواد را با هم مخلوط کنيد و روي بلال کباب شده بريزيد.
این چاشنی ها شیربلال را لذیذتر می کند

7.سبزيجات تازه

سبزيحات معطر تازه را ريز کنيد و با رزماري و کره آب شده مخلوط کنيد و روي بلال کباب شده بريزيد.

8.پستو و پارمسان

اگر دوست داريد بلال با طعم ايتاليايي امتحان کنيد، سس پستو را با پنير پارمسان رنده شده و کره آب شده مخلوط و نوش جان کنيد.

9.حمص و فلفل

اين طعم نيز مديترانه اي است. حمص، فلفل قرمز کبابي و زيتون خرد شده را با هم مخلوط کنيد و روي بلال کباب شده بماليد.

10. سس سبزيجات و فلفل

سس سبزيجات را با کره آب شده مخلوط کنيد و آن را روي بلال کباب شده بماليد و طعم تازگي را تجربه کنيد.

طرز تهيه چاشني ميوه

چي لازم دارم:

• دو پيمانه شکر قهوه اي

•دو پيمانه گلابي (نگيني خرد شده)

• نصف پيمانه زردآلوي خشک

• يک پيمانه خرماي خرد شده

• يک پيمانه سيب (نگيني خرد شده)

• نصف پيمانه کشمش زرد

• نصف پيمانه آب

• يک کله سير خرد شده

• نصف قاشق چايخوري پودر چيلي

• نصف قاشق چايخوري زردچوبه

• نصف قاشق چايخوري زنجبيل رنده شده

دستور تهيه:

1. همه مواد را با هم داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم تا زماني هم بزنيد تا شکر کاملا ذوب شود.

2.حرارت را کم کنيد. اجازه دهيد 20 دقيقه با شعله کم نيم جوش باشد و ميوه ها کاملا پخته شوند. البته به طور مرتب به آن سر بزنيد تا به آب نياز نداشته باشد.

3. مواد را پس از خنک شدن در ظرف يا شيشه بريزيد و در آن را محکم ببنديد تا هوا نکشد و به مدت 6 هفته کنار بگذاريد تا حسابي جا بيفتد.

4. چاتني نيز مانند ترشي هر چه بيشتر بماند خوش طعم تر مي شود. اما اگر عجله داريد، پس از يکي دو روز هم مي توانيد آن را مصرف کنيد.
منبع: میزان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین