کد خبر: ۱۱۷۷۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۵
سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند.
ناطقان: سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌های مجلسی، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند.

سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراك مي‌تواند به همراه نان به عنوان يك غذای اصلی مقوی و لذيذ سرو ‌شود.

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

جو پرك: 100 گرم، خيسانده
هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده
كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
آب مرغ: 3 پيمانه
كره: 60 گرم
آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
شير: نيم ليتر
خامه: 100 ميلي‌ليتر
جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم


روش تهيه:

1- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

2- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

3- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب‌جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفری را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.


نکات آشپزی:

1 - به جای آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

2 - به جای شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.

3 - جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود.

4 - اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین