کد خبر: ۱۱۷۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۳
یک متخصص طب ایرانی گفت: افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند, از مصرف پاچه پخته شده بهره می‌برند.
ناطقان: محمد عسکر فراشاه یک متخصص طب ایرانی، درباره خواص پاچه گوسفند اظهار کرد: پاچه گوسفند لزج و دیرهضم است، ولی گفته می‌شود پس از هضم، غذای صالح به بدن می‌رساند.

وی افزود: افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند، از مصرف پاچه پخته شده بهره می‌برند، مصلح پاچه، سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین است.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: افرادی که قدرت حسی آن‌ها افزایش یافته و صدا‌ها یا بو‌های کم، آزارشان می‌دهد (حواسشان حساس‌تر از معمول شده است)، با مصرف پاچه مشکلشان بهبود می‌یابد.

بیماران قلبی و دیابتی حتی‌الامکان کله پاچه را از برنامه غذایی خود حذف کنند

عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: افراد با اوره و اسید اوریک بالا همچنین مبتلایان به نقرس، بیماران قلبی و دیابتی حتی‌الامکان کله‌پاچه را از برنامه غذایی خود به دلیل داشتن چربی و پروتئین بالا حذف کنند.

وی یادآور شد: افراد سالم، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله پاچه حتما ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.

منبع: تسنیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین