کد خبر: ۱۲۲۹۵۴
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۳
توصیه می‌شود افرادی که می‌خواهند کاهش وزن داشته باشند برنج را از وعده غذایی خود حذف کرده و ته‌ دیگ را جایگزین آن کنند، به عنوان مثال به جای خوردن چلو خورش، ته دیگ و خورش مصرف کنند.
ناطقان: یک فوق تخصص تغذیه "ته دیگ" را بهترین جایگزین برنج برای کاهش وزن عنوان کرد.

دکتر کیومرث دانشور "ته دیگ" را یکی از پنج غذای سالم و خوب عنوان کرد و افزود: ته دیگ در کنار نان برشته، حلیم، ماکارونی و سیب زمینی به عنوان پنج غذای سوپر سالم هستند که بودن آن‌ها در سفره سلامت افراد را تضمین می‌کند.

دانشور مصرف ته‌دیگ را عامل موثری برای کاهش وزن دانست و افزود: توصیه می‌شود افرادی که می‌خواهند کاهش وزن داشته باشند برنج را از وعده غذایی خود حذف کرده و ته دیگ را جایگزین آن کنند، به عنوان مثال به جای خوردن چلو خورش، ته دیگ و خورش مصرف کنند.

وی تصریح کرد: افراد محدودیتی در مصرف ته‌دیگ ندارند و می‌توانند ته دیگ را به هر اندازه که می‌خواهند مصرف کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در نوع ته دیگ نیز محدودیتی وجود ندارد و افراد می‌توانند از هر نوع ته‌دیگ شامل ته‌دیگ سیب زمینی، برنج و نان برای لاغر شدن استفاده کنند.

دانشور در ادامه اظهار کرد: خوردن ته‌دیگ به حدی مفید است که توصیه می‌شود افرادی که دندان خوردن آن را ندارند حتما بگذارند ته‌دیگ نرم شده و سپس استفاده کنند.

این فوق تخصص تغذیه مهم‌ترین نکته در زمینه ته‌دیگ را نوع روغن آن عنوان کرد و افزود: چنانچه روغن امگا ۳ مصرف شود قطعا ته دیگ سالمی بدست خواهد آمد و افراد می‌توانند با خیال راحت از آن ته دیگ استفاده کنند.

دانشور خاطرنشان کرد: افراد باید به خاطر داشته باشند که ته دیگ سالم ته دیگی است که رنگ آن طلایی و یا قهوه‌ای روشن باشد و خوردن ته دیگ با رنگ قهوه‌ای تیره قطعا سرطان‌زا خواهد بود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین