کد خبر: ۱۴۱۴۹۷
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۶:۳۰
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: ضرر مصرف سبوس خام بیشتر از منافع آن است بنابراین توصیه می شود که سبوس خام مصرف نشود.
ناطقان: هدایت حسینی روز چهارشنبه در نشست خبری ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی در سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سبوس حتما باید فرآوری و تخمیر شود و سپس مورد مصرف انسان قرار گیرد.

وی تاکید کرد: اگر سبوس خام مصرف شود حتما باید نگران این موضوع باشیم که حاوی آلاینده هایی است که به شدت بر سلامت مصرف کننده تاثیر دارد.

وی اضافه کرد: امروز در صنایع غذایی و نانوایی ها توصیه به مصرف سبوس می شود چراکه میزان تحرک و میزان فیبر دریافتی مردم کاهش یافته است و سبوس، جایگزین خوبی برای فیبر است اما حتما باید مجوز وزارت بهداشت را داشته باشد.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در ادامه به مکمل ها اشاره کرد و گفت: سرانه مصرف مکمل ها در کشور افزایش یافته است .

حسینی ، تغییر سبک زندگی را از جمله علل افزایش مصرف مکمل ها عنوان کرد و افزود: 75 درصد، بار بیماری ها( سال های از دست رفته عمر بر اثر ناتوانی و مرگ) مربوط به بیماری های غیرواگیر است و مکمل ها می تواند در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اثربخشی داشته باشد.

ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی از 29 تا 31 خرداد ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی هتل المپیک تهران برگزار می شود.






منبع:سلامت نیوز
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین