کد خبر: ۱۵۹۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۲:۲۳
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در رفع سرفه‌های شدید، گلودرد و ورم لوزه‌ها مؤثر دانست.
ناطقان: شربت گل پنیرک حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، B۹ ، کربوهیدرات، پروتئین، سدیم، پتاسیم، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، آهن، منیزیم، منگنز، کلسیم، فسفر، موسیلاژ، آنتوسیانین‌ها، تیمول و فیبر است.

برای بررسی خواص شربت گل پنیرک و اینکه مصرف این شربت برای چه افراد مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت گل پنیرک

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی؛ درباره مهم‌ترین خواص شربت گل پنیرک اظهار کرد: این شربت نقشی مؤثر در رفع سرفه‌های شدید، خلط گلو، برونشیت، گلودرد و ورم لوزه‌ها داشته و  برطرف کننده بیماری‌های تنفسی مانند آسم، سرماخوردگی و آنفلوآنزا است.


وی درباره خواص دیگر شربت گل پنیرک بیان کرد: این شربت با خاصیت آنتی بیوتیکی خود عفونت‌های ریه، مجاری ادراری (مثانه) و زنان (رحم) را از بین برده  و به خارج شدن خلط از ریه‌ها کمکی شایان می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت گل پنیرک ورم‌های بدن به ویژه ورم پلک‌ها، معده، روده و پروستات را رفع می‌کند؛ به علت داشتن فیبر، تأثیری چشمگیر در عملکرد بهتر روده‌ها، درمان یبوست و سندرم روده تحریک پذیر همراه با یبوست دارد.



عظمایی تأکید کرد: شربت گل پنیرک به سلامتی عمومی زنان، رفع کیست و خروج ترشحات غیر طبیعی رحم کمک می‌کند؛ این شربت نقشی مؤثر در افزایش اشتها، ازدیاد شیر و بهبود گردش خون دارد.

وی تصریح کرد: این شربت به طراوت و شادابی پوست و مو هم کمک می‌کند و تأثیری چشمگیر در بهبود ناراحتی‌های گوارشی مانند زخم معده و تسکین درد‌های شکمی دارد.


این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت گل پنیرک بدن را سم زدایی کرده و سوزش ادرار را برطرف می‌کند، آرام‌بخش قلب و اعصاب و تب‌بر است و نقشی مؤثر در درمان بواسیر (هموروئید) دارد.

عظمایی یادآوری کرد: شربت گل پنیرک به علت داشتن ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بدن در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند؛ همچنین برای مبتلایان به گرفتگی صدا هم مفید است.

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت گل پنیرک

عرق گل پنیرک                                      یک لیتر

گل پنیرک                                              ۱۰۰ گرم

عرق آویشن                                           نیم لیتر

عسل                                                     ۵۰۰ گرم
طرز تهیه شربت گل پنیرک

- عرق گل پنیرک و آویشن را با هم مخلوط کنید.

- گل پنیرک را به مخلوط عرق گل پنیرک و آویشن اضافه کنید و بگذارید ۲ ساعت بماند.

- مخلوط گل پنیرک، عرق گل پنیرک و آویشن را یک دقیقه بجوشانید.

- مخلوط جوشیده شده را صاف کنید.

- پس از اینکه دمای مخلوط جوشیده شده متعادل شد (به ۵۰ درجه سانتی گراد رسید) عسل را اضافه کنید.

- شربت را خوب هم بزنید تا قوام بیاید.

- پس از سرد شدن شربت، آن را داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید.

- برای تهیه یک لیوان از شربت گل پنیرک، ۲ قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید و بقیه لیوان را آب جوشیده شده ولرم اضافه کنید.

- مواد درون لیوان را به خوبی مخلوط و شربت را میل کنید.

- این شربت را می‌توان روزانه سه تا چهار لیوان مصرف کرد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین