کد خبر: ۱۶۵۰۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰
یکی از ساده ترین راه ها برای بهبود سلامت شخص خوردن سبزیجات است. سبزیجات حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، مواد مغذی مانند آنتی اکسیدان ها و فیبر هستند.
ناطقان: افرادی که سبزیجات بیشتری مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر بیماری های قلبی و سرطان قرار می گیرند. مفید ترین سبزیجات عبارتند از:

اسفناج

اسفناج یک منبع عالی از کلسیم، ویتامین ها، آهن و آنتی اکسیدان ها است.

کلم پیچ

کلم حاوی ویتامین A، C و K و مفید برای افرادیست که کلسترول بالا دارند.

کلم بروکلی

کلم بروکلی یک سبزی فوق العاده سالم است که حاوی ویتامین K و ویتامین C است.

نخود فرنگی

نخود فرنگی حاوی فیبر، پروتئین، ویتامین های A، C و K و برخی از ویتامین های گروه B است.

سیب زمینی

سیب زمینی حاوی ویتامین A، ویتامین C و B-6 ، پتاسیم، بتا کاروتن است. بتا کاروتن سلامت چشم را بهبود می بخشد و با سرطان مبارزه می کند

چغندر

چغندر برای سلامتی قلب مفید است و آب آن باعث کاهش قابل توجه فشار خون در افراد می شود. چغندر حاوی آنتی اکسیدان است که برای مشکلات عصبی مربوط به دیابت مفید است. چغندر جاوی پتاسیم و فولات است.

هویج

هویج دارای ویتامین A به شکل بتا کاروتن است.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی حاوی پتاسیم، ویتامین C و آنتی اکسیدان لیکوپن است. لیکوپن می تواند به جلوگیری از سرطان پروستات کمک کند. دیگر آنتی اکسیدان های قوی در گوجه فرنگی لوتئین و زاکسنتین هستند که از بینایی محافظت می کنند.

سیر

.سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی است . سیر کم کالری و ویتامین و مواد معدنی کمی نیز دارد.

پیاز

پیاز دارای ویتامین C، ویتامین B-6و منگنز است. پیاز حاوی ترکیبات گوگرد است و در برابر سرطان مقاوم است.






منبع:سلامت نیوز
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین