کد خبر: ۱۷۴۳۰۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۲
این مطلب را برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت خورش خوشمزه برگه زردآلو، بخوانید.
ناطقان: امروز تصمیم داریم روش پخت یک خورش خوشمزه با برگه‌ی زردآلو و آلوی ترش را به شما آموزش دهیم.



مواد لازم:

گوشت گوسفندی یا گوساله: نیم کیلو

رب گوجه: دو قاشق غذاخوری

برگه‌ی زردآلو: یک پیمانه

آلوی ترش: یک چهارم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

روغن: دو قاشق غذاخوری

بادام: یک چهارم پیمانه

کشمش: یک چهارم پیمانه

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می‌دهیم. گوشت خورد شده را به روغن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت، تغییر کند و به اصطلاح، خامی آن گرفته شود.
برگه‌ی زردآلو و آلوی ترش را که خوب شسته‌ایم به گوشت اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. روی مواد را با آب می‌پوشانیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. رب گوجه را اضافه می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه، بادام‌ها را به همراه کشمش، کمی تفت می‌دهیم. وقتی که گوشت پخته شد، نمک و شکر را به همراه بادام و کشمش به خورش اضافه می‌کنیم.
پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا بادام‌ها کمی نرم شوند. خورش ما آماده است. آن را در کنار برنج، سرو می‌کنیم.

منبع: تابناک باتو
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین