کد خبر: ۲۲۵۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۵:۰۰
“پیتزای گوشت و اسفناج” ترکیبی متفاوت و لذیذ و سالم است که مورد پسند اکثر ذائقه ها است.طرز تهیه را در آشپزخانه ببینید.
ناطقان: مواد لازم برای پیتزای گوشت و اسفناج

        گوشت فیله یا راسته گوسفندی :240 گرم
         ادویه :5/1 قاشق چایخوری
         ماست کم چربی :نصف پیمانه
        پیاز متوسط خلال شده :یک عدد
        سیر :یک حبه
        اسفناج کمی خرد شده :250 گرم
         آبلیمو:یک قاشق سوپخوری
        خمیر پیتزا :یک عدد
         پنیر پیتزای رنده شده:نصف پیمانه
         زیره آسیاب شده:نصف قاشق چایخوری
        آب :دو قاشق چایخوری
        برگ گشنیز تازه :دو قاشق سوپخوری
         خیار کوچک ریز خرد شده:یک عدد
         روغن مایع:دو قاشق سوپخوری
         گوجه فرنگی کوچک ریز خرد شده :یک عدد
        بادام زمینی خرد شده :یک قاشق سوپخوری
        نمک :مقداری


طرز تهیه پیتزای گوشت و اسفناج

ابتدا خیار، گوجه، زیره، نیمی از ماست، آب، نیمی از آبلیمو و گشنیز را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کرده و در یخچال بگذارید.

گوشت را باریک خرد کرده و کمی نمک بزنید و در باقی مانده ماست بریزید و بگذارید برای ده دقیقه بماند تا کمی ترد شود.

در این فاصله پیاز را در تابه ای سرخ کرده و سیر را افزوده و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر آن بلند شود، اسفناج را هم بریزید و خوب تفت دهید تا نرم شود.

تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید، سپس گوشت را افزوده و سرخ کنید ، مخلوط اسفناج را به تابه گوشت افزوده و کمی آبلیمو و نمک و فلفل بزنید.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با هم بپزد، خمیر را روی یک سطح صاف باز کنید و روی آن سس گوجه بمالید.

در ادامه پنیر را روی سس گوجه بپاشید و مخلوط گوشت را بریزید و خوب پخش کنید. در آخر پیتزا را در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و خمیر طلایی شود.

بادام خرد شده را روی پیتزا بپاشید و آن را با سالادی که آماده کرده اید میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد پیتزای گوشت و اسفناج

    پیتزای گوشت و اسفناج جزو پیتزا میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
    پیتزای گوشت و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین