کد خبر: ۲۲۸۶۶۱
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۵
در این مطلب دستورالعمل تهیه والک پلو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
ناطقان: والک، سبزی محلی تهران قدیم، در فصل بهار در کوهپایه‌های البرز فراوان است. این سبزی یکی از گونه‌های سیر می‌باشد و در حقیقت نوعی سیر کوهی است.

پیاز والک دارای سه برجستگی کاملا مشخص است و بوی سیر می‌دهد و اغلب دارای ۲ برگ دراز نوک تیز و دمبرگ است. همچنین می‌توانید طرز تهیه و تفاوت‌های والک پلو استان البرز را ادامه مشاهده کنید.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه
سبزی والک: ۴ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

مرحله ۱

ابتدا سیب زمینی را خرد کرده با کمی نمک و فلفل و روغن تفت می‌دهیم.

مرحله ۲

سپس برنج و آب را روی شعله می‌گذاریم تا به جوش آید.

مرحله ۳

بعد از آن سبزی خرد شده (والک) و سیب زمینی را به برنج اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا دم بکشد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین