کد خبر: ۲۳۱۹۴۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۳:۳۰
ته چین ماهیچه از غذا‌های پرکالری و مقوی است که می‌توانید در برنامه غذایی خود بگنجانید.
ناطقان: ته چین ماهیچه یکی از غذا‌های خوشمزه و عالی در ایران است که می‌توانید از آن در سفره خود استفاده کنید. ظاهر این پلو همانند دیگر غذا‌های ایرانی زیبا و جذاب است.

طرز تهیه ته چین ماهیچه


مواد لازم

پیاز:۱ عدد
مغز ران گوسفند: ۴۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
ماست چکیده و ترش: ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپخوری
کره: ۵۰ گرم
زرشک: مقداری برای تزئین
خلال پسته: مقداری برای تزئین
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا پیاز داغ را آماده کنید.

سپس ماهیچه را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید.

سپس زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.

۵۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.

در ظرفی دیگر تخم مرغ را به همراه ماست بزنید.

زعفران دم کرده را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.

سپس مایه تخم مرغ و ماست را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.

ته قابلمه را چرب کنید.

سپس ابتدا یک لایه از مایه برنج و پس از آن یک لایه مخلوط گوشت بریزید.

این مرحله را تا جایی ادامه دهید تا مواد تمام شود.

یک ساعت اجازه می‌دهیم تا مواد کاملا پخته شود.

بعد از پخت می‌توانید با زرشک و خلال پسته تزئین کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین