کد خبر: ۲۳۷۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۴۰
در این مطلب قصد داریم روش تهیه بستنی پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.
ناطقان: امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بستنی پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خامه صبحانه ۱/۲ و ۲ پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر ۱/۴ و ۱ پیمانه
تخم مرغ. ۲ عدد
پنیر ماسکارپونه ۳۳۵گرم
آب لیمو ترش یک قاشق سوپخوری
وانیل مایع یک قاشق چایخوری

بیشتر بخوانید

    طرز تهیه دسر پاناکوتا

طرز تهیه:

شیر و خامه را داخل شیر جوش ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شده و به جوش آید و دما به حدود ۸۰ درجه برسد سپس شکر را افزوده و هم‌بزنید تا شکر حل شود. دو قاشق از مواد در حال جوش را به تخم مرغی که کمی با چنگال زده اید، ریخته و هم بزنید تا هم دما شود سپس به مخلوط رو شعله اضافه کرده و‌مرتب هم بزنید تا بجوشد و‌کامل غلیظ شود به طوری که مواد کمی پشت قاشق بماند.

ظرف را از شعله برداشته و‌ماسکارپونه رو افزوده و‌ هم بزنید تا یکدست شود سپس ظرف بزرگی را پر از یخ و آب سرد کرده و شیر جوش را داخل آن قرار داده و هم بزنید تا خنک شود در آخر آب لیمو ترش و وانیل را بیافزایید. دستگاه بستنی ساز را به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید تا خنک شود سپس مواد سرد شده را داخل آن ریخته و مدت ۲ساعت زمان دهید تا بستنی آماده شود. سپس داخل ظرف مناسبی ریخته و به مدت یک شب داخل فریزر قرار دهید.

در صورت در دسترس نبودن بستنی ساز مواد را پس از خنک شدن روی یخ، پوشانده و به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس خارج کرده و هم بزنید. این کار را دو بار تکرار کرده سپس به مدت یک شب داخل فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.
برچسب ها: طرز تهیه ، بستنی ، پنیری
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین