طرزپخت “پلو پاکستانی” را به عنوان یک غذای جدید و پرخاصیت بیاموزید و به برنامه غذای خود تنوع بیشتر ببخشید.
ناطقان: مواد لازم پلو پاکستانی
برنج :5 پیمانه
نخود فرنگی :250 گرم
فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
پیاز :2 عدد
سیر :2 حبه
هل :5 عدد
هویج :2 عدد
گل کلم :100 گرم
دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه پلو پاکستانی
ابتدا برنج را بشویید و بگذارید خیس بخورد ، مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
در این فاصله ، پیاز را رنده کرده و با روغن تفت دهید ، سیر له شده و هویج خلالی را اضافه کنید و سرخ نمایید.
نمک ، فلفل ، پودر هل ، دارچین و زردچوبه را بریزید ، در ادامه گلم کلم را خرد کرده و بیافزایید. در آخر نخود فرنگی ها را افزوده و مواد را کمی تفت دهید.
حالا برنج را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت آن را آبکش کنید ، برنج آبکش شده و موادی که آماده کرده اید را در قابلمه ای لایه به لایه بریزید و بگذارید دم بکشد.
بعد از چند دقیقه روغن را به همراه مقداری زردچوبه گرم کرده و روی برنج بریزید.
بعد از اینکه برنج دم کشید آن را در ظرف ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد پلو پاکستانی
پلو پاکستانی جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پلو پاکستانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .