کد خبر: ۲۳۷۹۸۸
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۰
طرزپخت “پلو پاکستانی” را به عنوان یک غذای جدید و پرخاصیت بیاموزید و به برنامه غذای خود تنوع بیشتر ببخشید.
ناطقان: مواد لازم پلو پاکستانی

        برنج :5 پیمانه
        نخود فرنگی :250 گرم
        فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
        پیاز :2 عدد
        سیر :2 حبه
        هل :5 عدد
        هویج :2 عدد
        گل کلم :100 گرم
        دارچین، زرد چوبه و نمک​ و روغن :به میزان لازم

    

طرز تهیه پلو پاکستانی

ابتدا برنج را بشویید و بگذارید خیس بخورد ، مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

در این فاصله ، پیاز را رنده کرده و با روغن تفت دهید ، سیر له شده و هویج خلالی را اضافه کنید و سرخ نمایید.

نمک ، فلفل ، پودر هل ، دارچین و زردچوبه را بریزید ، در ادامه گلم کلم را خرد کرده و بیافزایید. در آخر نخود فرنگی ها را افزوده و مواد را کمی تفت دهید.

حالا برنج را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت آن را آبکش کنید ، برنج آبکش شده و موادی که آماده کرده اید را در قابلمه ای لایه به لایه بریزید و بگذارید دم بکشد.

بعد از چند دقیقه روغن را به همراه مقداری زردچوبه گرم کرده و روی برنج بریزید.

بعد از اینکه برنج دم کشید آن را در ظرف ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد پلو پاکستانی

    پلو پاکستانی جزو پلو و چلو میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
    پلو پاکستانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین