کد خبر: ۲۴۰۲۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
برای تهیه اسفناج پلو ،اسفناج را در تابه‏ ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شده و سرخ شود...در این بخش از آشپزخانه همراه ما باشید.
ناطقان: مواد لازم برای اسفناج‏ پلو

        اسفناج پاک و ریزخرد شده:نیم کیلو
        برنج :3 پیمانه
        گوشت چرخ ‏کرده مخلوط :400 گرم
        پیاز رنده‏ شده :1 عدد
        کره ذوب ‏شده :100 گرم
        زعفران :2 قاشق سوپ‏ خوری
        نمک و پودر فلفل قرمز :به مقدار لازم

طرز تهیه اسفناج‏ پلو :

برنج را از چند ساعت قبل بشویید و در کمی آب و نمک خیس دهید.

داخل تابه ای مقداری روغن بریزید تا داغ شود.بعد 300 گرم از اسفناج خرد شده را در تابه‏ ریخته و تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شده و سرخ شود.

آبِ برنج خیس‏ داده شده را خالی کنید و آن را داخل قابلمه ‏ای حاوی آب جوش بریزید تا به مدت 10 الی 12 دقیقه بجوشد و نیم پخت شود.

سپس آن را آبکش کنید.

در مرحله بعد داخل ظرفی، گوشت چرخ‏ کرده را به همراه پیاز، باقی اسفناج ، نمک و فلفل مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.

از مایه گوشت بدست آمده به اندازه‏ های کوچک بردارید و به شکل کوفته ‏ریزه درآورید.

سپس در مقداری روغن داغ، سرخ کنید، و بعد کوفته ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‏ها گرفته شود.

قابلمه ‏ای مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن کف آن بریزید و اگر ته دیگ خاصی را دوست داشتید کف قابلمه بچینید.

بعد روی آن مقداری از برنج آبکش شده را بریزید و روی برنج ، اسفناج تفت داده‏ شده و کوفته ‏ریزه را ریخته و مجدداً مقداری برنج بریزید.

به همین ترتیب، این لایه ها را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.در لایه آخر هم برنج بریزید و گوشه ای از برنج زعفران با کره را اضافه کنید.

درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود. زمانی‏که بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کنید تا اسفناج پلو به مدت نیم ساعت دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد اسفناج‏ پلو

    اسفناج‏ پلو جزو پلو و چلو میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
    اسفناج‏ پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین