کد خبر: ۲۴۰۷۲۴
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۰
خورش بامیه” یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود.
ناطقان: خورشت بامیه چه مواد اولیه را لازم دارد :

        بامیه :200گرم
        گوشت :400گرم
        پیاز سرخ شده :2 قاشق غذا خوری
        لیمو عمانی : 2عدد
        گوجه فرنگی : 3عدد
        رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
        دارچین نکوبیده :1 قطعه
        نمک و زردچوبه : به مقدار لازم


طرز تهیه خورش بامیه

ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.

وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید  تا بپزد.

خورش بامیه

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورش به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید

تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند.

در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.
نکاتی برای خوشمزه تر کردن خورش بامیه

     زعفران باعث خوشمزه تر شدن خورش بامیه میشود.
    بامیه را هنگامی به بقیه مواد اضافه کنید که گوشت یک ساعت قبل تر پخته شده باشد.
    در بعضی استان ها به جای رب گوجه فرنگی از شیره تمرهندی یا رب انار استفاده میکنند.همچنین می توان به جای آبغوره از غوره تازه یا غوره منجمد شده  استفاده کرد.
    به جای آبغوره، میتوانید آلو زرد به خورش اضافه کنید تا طعم خورش تان بجای ترش شدن ملس باشد .
    برای خوش رنگ تر شدن خورش می توانید یکی دو گوجه تفت داده شده را همراه با بامیه اضافه کنید.
    برای جلوگیری از لیز شدن خورشت در هنگام پخت ،مقداری از دم بامیه را بگذارید.
     بعد از اینکه بامیه را به مواد اضافه کردید خورشت را زیاد از حد روی گاز نگذارید تا له شوند، زیرا باعث لزج شدن خورشت در هنگام پخت میشود.
    همچنین سرخ کردن بامیه ها باعث جلوگیری از لیز شدن آنها در خورشت میشود.
    سعی کنید خورشت بامیه را به صورت تازه مصرف نمایید.چون چند بار گرم کردن خورشت بامیه، باعث لزج شدن آن میشود.
     یکی دیگر از راهای گرفتن لیزی بامیه ها، این است که قبل از مصرف آنها را در آبلیمو یا سرکه قرار دهید.
    برای اینکه بامیه ها زیاد وا نروند آنها را زیاد هم نزنید.
    دقت کنید اب خورشت را از همان اول به اندازه کافی بریزید و مدام آب خورشت را کمو زیاد نکنید تا خورشت از ریخت و قیافه بیفتد.
    حرارت زیر خورشت را کم کنید تا بامیه ها وا نروند.

عوارض مصرف بیش از اندازه بامیه

    مصرف زیاد بامیه میتواند باعث ایجاد سوءهاضمه یا تهوع شود.
    بامیه باعث تسریع شدن تعریق بدن میشود.

نکات تکمیلی در مورد خورش بامیه

    خورش بامیه جزو انواع خورش میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
    خورش بامیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
برچسب ها: بامیه ، خورشت ، ناطقان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین