“آش غوره” در لیست آشهای فصلی قرار دارد که با داشتن چاشنی ترش مزه برای تعادل مزاج و حرارت بدن در فصول گرم بهار و تابستان یک پیش غذای مناسب است.
ناطقان: مواد مورد نیاز برای آش غوره:
برنج :یک لیوان
لپه :نصف لیوان
سبزی آش :نیم کیلوگرم
گوشت چرخ کرده :200 گرم
پیاز :یک عدد
آبغوره :نصف لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز سرخ شده :به میزان لازم
روش تهیه آش غوره:
برای طبخ این آش لذیذ در ابتدای کار پیاز ها را روی گوشت چرخ کرده رنده کنید و سپس زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده و به حالت کوفته ریزه در بیاورید و بعد کمی تفت بدهید.
در مرحله بعدی برنج و لپه را بگذارید تا کاملا پخته شود و بعد سبزی را به خوبی تمیز و خرد کنید و با مقداری آب و نمک و فلفل داخل ظرف حاوی برنج و لپه بریزید.
زمانی که مشاهده کردید تمام مواد پخته شدند کوفته ریزه ها را داخل آن ریخته و آبغوره را به آن بیافزایید نا گفته نماند پختن کامل مواد حدودا 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم نیاز دارد.
پس از این تایم آش شما به خوبی جا افتاده شده است و می توانید در سوپ خوری مورد نظرتان سرو کرده و با نعنا داغ د پیاز داغ آن را تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش غوره
آش غوره جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آش غوره را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .