کد خبر: ۲۴۴۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۰
همان طور که می دانید غذاهای پرچرب ممکن است باعث سوزش معده شوند. اماپای مرغ برای همه و بخصوص برای افرادی که سوزش معده دارند مناسب است. با طرز تهیه “پای مرغ” در این مقاله ما را همراهی کنید.
ناطقان: مواد لازم برای 4نفر برای داخل پای مرغ

        عصاره مرغ:450 میلی لیتر
        سرکه سفید:100 میلی لیتر
        سیر:2 حبه
        آویشن :3 شاخه
        ترخون:یک شاخه به علاوه یک شاخه برگ های ساطوری شده
        هویج حلقه شده:225 گرم
        سینه مرغ بدون پوست:4 تکه (400 گرم)
        تره فرنگی خرد شده:225 گرم
        آرد ذرت یا آرد برنج:2قاشق سوپ خوری
        آب :2 قاشق سوپ خوری
        کرم تازه یا خامه ترش :3 قاشق سوپ خوری
        خردل دیژون :یک قاشق چای خوری سر پر
        جعفری یا گشنیز ساطوری شده:یک قاشق سوپ خوری سر پر

مواد لازم روی پای

        خمیر شیرینی پزی:70 گرم
        روغن دانه های گیاهی:یک قاشق سوپ خوری
        فلفل:به میزان لازم


 

طرز تهیه پای مرغ رژیمی



تابه بزرگی را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید .سپس سرکه را به همراه عصاره مرغ ، سیر، ترخون ، شاخه های آویشن ،و هویج های حلقه شده را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا بر اثر حرات به جوش بیاید.


بعد از جوش آمدن شعله را کم کنید و بگذارید مواد 3 دقیقه ای با هم بجوشد.
مرغ ها را با کمی فلفل به تابه اضافه کنید و در تابه را ببندید و بگذارید تا 5 دقیقه ای بجوشد.
بعد تکه های تره فرنگی را اضافه کنید و مجددا بگذارید تا همه مواد کنار هم 10 دقیقه دیگر بجوشند.



سپس حرارت را خاموش کنید و بعد از 15 دقیقه خنک شدن، مایه داخل تابه را در یک ظرف دیگر بریزید که حجمش حدودا 500 میلی لیتر شود که اگر کمتر است به آن مقداری آب آضافه کنید.
مرغ و سبزی ها را درون ظرف گودی مخصوص پای به حجم یک و نیم لیترریخته و شاخه سبزی ها را از آن جدا کنید.
داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و مایع داخل تابه را درون تابه روغن دار ریخته، و به آهستگی مخلوط آب و آرد ذرت (یا آرد برنج) را به آن اضافه کنید
و صبر کنید تا به جوش بیاید. مایع را مدام هم بزده تا سفت شود.
وقتی سس غلیظ شد تابه را از روی حرارت برداشته و به آن کرم تازه یا خامه ترش، خردل دیژون، گشنیز یا جعفری ساطوری شده و مقداری فلفل اضافه کنید.
فر را به دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود مرغ ها را به تکه های باریک و ضخیم بریده و داخل سس غلیظ مخلوط کنید.
ورقه های خمیر شیرینی پزی را به صورت 4 تکه مربع یا مثلث ببرید و روی ظرف مورد نظرتان بپوشانید و خیلی آرام با نوک انگشتان، روی سطح خمیر را مچاله کرده تا خمیر به صورت صاف به مواد داخل ظرف نچسبد.



لبه های خمیر را هم به سمت داخل ظرف تا کنید و یا اگر ظرف تان لبه دار است، لبه های خمیر را به آن بچسبانید.



روی خمیر کمی فلفل بپاشید و ظرف را به مدت20 تا 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا خمیر طلایی رنگ شود و سس در حال حباب زدن خواهد بود.
غذای حاضرشده را خیلی سریع سرو کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد پای مرغ

    پای مرغ جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
    پای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین