کد خبر: ۲۴۵۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۵:۰۰
مردم ترکیه به غذاهایی که با نان پیچیده می شود علاقه زیادی دارند و دست پیچ های با نان یکی از غذاهای اصلی سفره هفتگی شان است. باچانگای گوشت از این دست پیچ های راحت و فوری و البته بسیار لذیذ است.
ناطقان: مواد لازم برای باچانگای گوشت

        خمیر یوفکا  سه ورق
        گوشت چرخ کرده   500 گرم
        پیاز  یک عدد
        رب گوجه فرنگی  دو قاشق غذاخوری
        هویج رنده شدهسه عدد
        پنیر پیتزا300 گرم
        اسفناج یا برگ چغندر خردشده100 گرم
        روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم
        آویشنیک قاشق چایخوری
        آبنصف پیمانه


باچانگای گوشت


طرز تهیه باچانگای گوشت
گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.
یک ورق یوفکا را پهن کرده و نصف پیمانه آب را با نصف پیمانه روغن مخلوط کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید، سپس پنیر پیتزا را روی ورق یوفکا پخش کرده ورق دوم را روی ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روی آن بمالید بعد مخلوط برگ چغندر و هویج رنده شده را پخش کنید. در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ کرده را ریخته و کمی آویشن بپاشید. یوفکا را از پایین به صورت لوله پیچیده و در سینی فر چرب شده به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. در حین پخت یک الی دوبار روی آن را با قلم مو روغن مالیده تا کاملا برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد باچانگای گوشت

    باچانگای گوشت جزو غذای ملل - ترکی میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
    باچانگای گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین