کد خبر: ۲۴۷۸۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۳
اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود. سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد. نصف قارچ را بریزید و....
ناطقان:

طرز تهیه خورش چینی , خورش چینی با گوشت

مواد لازم :
 گوشت راسته گوساله پخته     یک پیمانه
 فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای و قارچ پخته خرد شده      از هر کدام یک پیمانه
 آرد ذرت     یک قاشق سوپخوری
 سویا سس      سه تا چهار قاشق سوپخوری
 سیر     دو یا سه حبه
کره     100 گرم
نمک و فلفل     به میزان لازم


طرز تهیه :
اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود. سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد. نصف قارچ را بریزید و وقتی کاملا پخت و غلیظ شد. بقیه قارچ‌ها را ریخته و کمی هم بزنید، اکنون خورش آماده است. این خورش را می‌توان با برنج هم میل کرد.
برچسب ها: خورش ، چینی ، ناطقان ، گوشت
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین