کد خبر: ۲۵۱۲۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷
آرد ، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، میخک و نمک را در ظرف مخلوط کنید. آرد و شکر را با هم بزنید ،تخم مرغ و عسل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید. توپک های کوچکی از خمیر به دست آمده را درست کنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
ناطقان:

کلوچه زنجبیلی

آرد
    دو و یک چهارم لیوان
جوش شیرین
    کمتر از یک قاشق مرباخوری
پودر دارچین
    یک قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل
    یک قاشق غذاخوری
پودر میخک     نصف قاشق مرباخوری
نمک     نصف قاشق مرباخوری
کره     سه چهارم لیوان
شکر(شکر قهوه ای)     یک لیوان
تخم مرغ     یک عدد
عسل و یا شیره انگور     یک چهارم لیوان

 

   
 

 

● طرز تهیه:
آرد ، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، میخک و نمک را در ظرف مخلوط کنید. آرد و شکر را با هم بزنید ،تخم مرغ و عسل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید. توپک های کوچکی از خمیر به دست آمده را درست کنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین