کد خبر: ۲۵۱۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰
در گزارش زیر طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی را به شما آموزش می‌دهیم.
ناطقان: آش عباسعلی از معروف‌ترین آش‌های استان کرمانشاه است. این آش قدمتی ۲۰۰ ساله دارد. در زمان‌های قدیم آشپزی متدین و ماهر به نام عباسعلی نذر می‌کند که هر شب در مسجد در ماه رمضان آشی ویژه به مردم بدهد تا روزه خود را با این آش باز کنند. در این آش از انواع حبوبات، سبزی، روغن کرمانشاه و ادویه جات استفاده می‌شود که طعمی خاص و منحصر به فرد به آش می‌دهد. سال‌ها بعد این آش به نام آشپز آن یعنی آش عباسعلی معروف می‌شود و به یکی از غذا‌های مورد علاقه مردم تبدیل می‌گردد. حالا این آش در ایام ماه رمضان در بین مردم رواج پیدا کرده و به این نیت که متبرک و خوش یمن است آن را نذر می‌کنند. یکی از خواص این آش کش آمدن آن است که کار هرکسی نمی‌باشد در واقع کش آمدن این آش چیزی شبیه به پنیر پیتزا می‌باشد و تهیه این آش مستلزم حوصله زیاد است.

مواد لازم

لوبیا سفید: نصف پیمانه
جو: نصف پیمانه
برنج نیم دانه: نصف پیمانه
بلغور گندم: نصف پیمانه
عدس: ⅔ پیمانه
نخود: ⅓ پیمانه
پیاز داغ: نصف پیمانه
گوشت ران گوسفند: ۳۰۰ گرم
روغن حیوانی: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
آب قلم: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا گوشت و پیاز را خرد کرده به همراه مقدار مناسبی از آب قلم (حدود ۴ پیمانه) خوب می‌پزیم.

 حبوبات را جدا می‌پزیم.


پس از پخت گوشت و حبوبات، گوشت را کاملا می‌کوبیم تا له شود.

سپس همه را با هم مخلوط کرده به همراه نمک، فلفل و زردچوبه روی حرارت متوسط می‌گذاریم و مدام آن را هم می‌زنیم.

وقتی آش کامل جا افتاد و غلیظ شد نصف روغن حیوانی را داخل آش ریخته زیر شعله را خاموش می‌کنیم.

در پایان آش را به صورت گرم داخل ظرف‌های مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و روغن باقی مانده و دارچین تزیین می‌کنیم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین