کد خبر: ۲۵۹۹۰۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰
خورشت آلو یکی از غذاهای سنتی شهر اصفهان است. این خورشت را می توانید با مرغ و یا گوشت بپزید. در ادامه با طرز تهیه ی خورشت آلو آشنا شوید.
ناطقان:



خورش آلو,طرز تهیه خورش آلو


خورش آلو :
مواد لازم برای تهیه خورش آلو :
 سینه ی مرغ بدون استخوان      2 تکه
 آلو      15-20 عدد
 هویج      1 عدد
 سیب زمینی کوچک      1 عدد
 پیاز بزرگ      1 عدد
 زعفران دمکرده      به مقدار لازم
 نمک و فلفل     به مقدار لازم
 رب گوجه فرنگی      نصف قاشق غذاخوری
شکر     به مقدار لازم

 
طرز تهیه خورشت آلو :

ابتدا پیاز را خلالی خرد و با کمی روغن تفت بدهید. سپس مرغ ها را خرد کنید. و با پیازها تفت بدهید. آلوها را بشویید و خیس کنید. بین آلوها شن و سنگ وجود دارد، آن ها را بشویید و خیس کنید تا شن ها از بین آن ها خارج شود.

 

زمانی که مرغ ها کمی پخت آلوها را اضافه کنید. هویج ها را به شکل خلالی 2-3 سانتی خرد کنید و به آلوها اضافه کنید. سپس زعفران آبکرده، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. حدود 40 دقیقه قبل از پخت سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید. اجازه بدهید سیب زمینی بپزد و خورشت لعابدار شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه بدهید همه ی مواد خوب با هم بپزند و جا بیفتد.

 

10 دقیقه ی پایان خورشت آن را بچشید و اگر ترش بود مقداری شکر بریزید تا مزه ی ملس بگیرد. می توانید با قاشق روی آلوها قاچ بزنید تا طعم آن به خورشت اضافه برود. در اصل این خورشت باید آلوها له باشند.



 
نکاتی برای تهیه خورشت آلو :

• میزان اضافه کردن شکر به سلیقه ی شما و میزان ترشی آلوها بستگی دارد.

• در این خورشت می توانید از آلو بخارا، آلو برقانی زرد و سیاه استفاده کنید.

 

• در این خورش می توانید از رب گوجه استفاده نکنید و رنگ آن را با زعفران تنظیم کنید.

    این ست نوزادی رو برای یلدا باتخفیف بخر

    تخفیف باورنکردنی فرش سورنا|ازدستش نده!

• اگر این خورش را ترش دوست دارید می توانید شکر اضافه نکنید. اما اصل این خورشت ملس است.

 

• سیب زمینی در این خورشت برای لعاب انداختن خورشت است. لازم نیست زیاد استفاده کنید.

 

• این خورشت آلو را می توانید با گوشت خورشتی هم بپزید. در این صورت باید اجازه بدهید گوشت بپزد و بعد هویج و آلو را به آن اضافه کنید.
برچسب ها: خورش ، الو ، ناطقان ، مرغ
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین