کد خبر: ۲۶۳۵۷۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۰
فلج مغزی یک بیماری دردناک است که در اثر آسیب مغزی پدید می‌آید و موجب ناتوانی جسمی و حرکتی در بدن می‌شود. این بیماری میتواند برای جنین ، نوزاد و کودک کم سن رخ بدهد. حرکات ورزشی و انجام فیزیوتراپی میتوانند در بهبود این بیماری موثر باشند و مشکلاتی از قبیل درد و گرفتگی های ماهیچه ای ، عدم تعادل بر بدن و حرکات ، ناتوانی عضلانی و... را التیام دهند.
ناطقان: فلج مغزی یک بیماری دردناک است که در اثر آسیب مغزی پدید می‌آید و موجب ناتوانی جسمی و حرکتی در بدن می‌شود. این بیماری میتواند برای جنین ، نوزاد و کودک کم سن رخ بدهد. حرکات ورزشی و انجام فیزیوتراپی میتوانند در بهبود این بیماری موثر باشند و مشکلاتی از قبیل درد و گرفتگی های ماهیچه ای ، عدم تعادل بر بدن و حرکات ، ناتوانی عضلانی و... را التیام دهند.

ورزش فلج مغزی, درمان فلج مغزی


نیاز بیماران فلج مغزی به تمرینات ورزشی

بیماری فلج مغزی ایرادات اساسی در حرکات بدن و ناتوانی در هماهنگی عضلات بدن را پدید‌می‌آورد به همین دلیل افراد مبتلا به این بیماری به اعمالی که باعث توانبخشی میشوند مانند فیزیوتراپی و ورزش احتیاج دارند.

 

فلج مغزی به صورت حتمی درمان نمی‌شود اما موارد ذکر شده به بهبود آن کمک میکنند.اگر در مراحل اولیه این بیماری برای بهبود به انجام فیزیوتراپی و ورزش اقدام شود میتوان تا حدودی از‌کارافتادگی و ناتوانی بدن در آینده را کاهش داد. روش های فیزیوتراپی و ورزشی بیماران فلج‌مغزی بر اساس شدت ناتوانی و ابتلا به این بیماری متفاوت می‌باشد.چون این بیماری درجه بندی و سطوح مختلفی دارد.

 

مغز و بدن ما هر دو نیاز به ورزش دارند تا وضعیت مناسبی برای به کارگیری آنها ایجاد شود. حرکات و تمرینات ورزشی سبب التیام حرکت خون، نیرومندی ماهیچه های قلبی‌عروقی و احساس طراوت و شادابی می‌شود.

 

ورزش برای بیماران درگیر فلج مغزی نتایج مثبتی به همراه دارد. به کار گرفتن بدن و اجرای حرکات ورزشی و واگذاری وزن بر روی بدن به ویژه دست و پا علاوه بر تقویت ماهیچه ها ، موجب بهبود انعطاف‌پذیری و تحرک در افراد مبتلا به این بیماری می‌شود. اگرچه بیماران درگیر سی پی با ورزش عملکردشان التیام می‌یابد اما فیزیوتراپیست ها با کسب تجربه به این نتیجه دست یافته‌اند که کودکان مبتلا به فلج مغزی با انجام تمرینات فیزیوتراپی به نتیجه بهتری در بهبود میرسند.

 

 
فلج مغزی و صعوبت در حرکت

فلج مغزی یا سی پی بیماری‌ای است که به سبب مورد آسیب قرار گرفتن مغز به دلایلی چون عفونت، سکته مغزی، صدمه متاثر از عدم رسیدن اکسیژن به مغز در مدت زمان قبل،حین و یا بعد از تولد رخ میدهد. اساسی‌ترین نشانه در بیماران مبتلا به فلج مغزی پیچیدگی و دشواری در کنترل فعالیت حرکتی و موقعیت بدن و همچنین مشکل داشتن در حفظ تعادل بدن می‌باشد.

 

فلج مغزی بعد از تولد نوزاد شناسایی می‌شود و انجام فیزیوتراپی در مدیریت این بیماری در سال‌های پس از تولد نقش بسزایی دارد. البته همیشه آسیب مغزی به فلج مغزی تبدیل نمی‌شود و گاهی نواحی دیگری از مغز هم گرفتار زیان می‌شوند که منتهی به لطمه در بینایی، شنوایی و یادگیری می‌شود.

 

برجسته ترین اولویت مداوا‌ی فلج مغزی کودکان به وسیله فیزیوتراپی جلوگیری از گرفتار شدن به بیماری های آزاردهنده ای چون آتروفی ، کاهش دامنه حرکتی مفصل ،انقباض عضلانی ،احساس درد در عضلات و مفاصل می‌باشد که ممکن است در آینده به سراغ بیماران فلج مغزی برود.

 
برچسب ها: فلج ، مغزی ، ناطقان ، دردناک
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین