کد خبر: ۲۶۶۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۲:۱۵
در گزارش زیر طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی را به شما آموزش می‌دهیم.
ناطقان: امروز قصد داریم  دستور تهیه بادمجان پلوی شیرازی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
مرغ ۳۰۰ گرم
بادمجان ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زرشک ۵ قاشق سوپ خوری
ماست‏ ۵ قاشق سوپ خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
زعفران به مقدار لازم



طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز‌ها را خرد کرده و با مقداری کره تفت میدهیم.

مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم.

بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه‌ای خرد کرده و سرخ میکنیم.

زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم.

حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط کرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.

سایر نکات
بهتر است همه مواد با کره تفت داده شود.

این غذا رب ندارد، ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین