کد خبر: ۲۶۸۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۹
نشست سیدعباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معاونان وزیر خارجه با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تلویزیون پخش شد.
ناطقان:نشست سیدعباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معاونان وزیر خارجه با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تلویزیون پخش شد.

 مذاکره کننده ارشد هسته‌ای ایران در این جلسه با سؤالات و اعتراضات تکراری بسیاری مواجه شد. در این میان یکی از نمایندگان سؤالاتی را مطرح کرد که موجب تعجب حاضران در جلسه از جمله شخص عراقچی شد. احمد بخشایش‌اردستانی خطاب به عراقچی گفت: «با کاسته شدن از 19 هزار سانتریفیوژ در سایت نطنز، چه تعداد از بچه‌های اردستان و اطراف بیکار و اخراج می‌شوند؟» وی در ادامه با طرح سؤال دیگری گفت: «چرا تصمیم گرفتید در فردو که زیر زمین است، کار تحقیقاتی کنید؟ آخر چه کسی در زیرزمین کار تحقیقاتی می‌کند؟ کار تحقیقاتی باید در دانشگاه انجام شود.»

عراقچی در پاسخ گفت: «واقعاً از شما بعید است، شما گمان می‌کنید پای هر سانتریفیوژ یک کارمند ایستاده است؟! و آیا گستره صنعت هسته‌ای ما همین 19 هزار سانتریفیوژ است؟»
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
0
0
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۱۴:۴۱:۲۸
جهت آشنایی خوانندگان عزیز الف:
احمد بخشایش اردستانی نمایندهٔ دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی
فارغ التحصیل دوره دکترای علوم سیاسی (PHD) از دانشگاه نیوساوت ویلز در سیدنی استرالیا
معاون آموزشی دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عضور هیئت علمی 8 دانشگاه کشور، مدرس پایه ۲۰ رشته علوم سیاسی
نویسنده کتابهای:
- اصول علم سیاست (چاپ اول ۱۳۷۶، چاپ دوم ۱۳۷۹)
- اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران (چاپ اول ۱۳۷۵، چاپ دوم ۱۳۷۹)
- نظام‌های سیاسی مقایسه‌ای (چاپ اول ۱۳۷۶ – چاپ دوم ۱۳۷۹)
- تاریخ اندیشه‌های سیاسی در غرب (۱۳۷۸)
- درآمدی بر فن دیپلماسی و حقوق دیپلماتیک (۱۳۸۰)
- درآمدی بر جامعه‌شناسی سیاسی
- جهان سوم و چالش‌های آن (۱۳۸۸)
- بحران معنویت در غرب (۱۳۸۸)
- انتفاضه و فلسطین (۱۳۸۹)
- نقد پذیری و روشنفکران دینی (۱۳۸۹)
-جمهوری اسلامی ایران در تعامل با بازیگران نظام بین‌الملل(۱۳۹۰)

سوال ایشان این است که آیا برای یک مرکز تحقیقاتی نظیر آنچه در تمام دنیا وجود دارد آیا لازم بود با هزینه های سرسام آور 90 متر در عمق صخره های سنگی پیش برویم؟ کدام محققی حاضر است در چنین شرایطی در عمق 90 متری زمین بنشیند و کار تحقیقاتی کند؟ سوال دیگر هم به تبعات پذیرش توافقنامه بر اشتغال نخبگان و نیروهای محلی در پروژه های مرتبط با صنعت هسته ای اشاره می کند.

ضمناً کمیسیون مربوطه 28 نفر عضو دارد حتی اگر یکی از آنها سوال بیموردی را پرسیده باشد قابل تعمیم به همه سوالات همه نمایندگان نیست.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین