کد خبر: ۲۶۸۸۳۰
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۸
مرغداری های یزد تقریبا هر شب از ساعت ۲۲ فرآیند تخلیه، شستشو، کشتار، بسته بندی و فریز کردن مرغ را اجرا و خود را برای بارگیری خودروهای حمل و توزیع مرغ در فردای آن روز آماده می کنند.در استان یزد چهار کشتارگاه طیور فعالیت می کنندکه به طور میانگین روزانه ۷۰ تا ۱۰۰ هزار قطعه مرغ با وزن خالص ۱۵۰ تا ۱۷۰ تن کشتار می‌کنند.
ذبح شرعی مرغ در کشتارگاه صنعتی یزد





سکوی تخلیه قفس های مرغ زنده در کشتارگاه





 خودروی حامل مرغ‌های زنده هنگام ورود به کشتارگاه از تونل ضدعفونی عبور می‌کند.






خط کشتار مرغ در مرحله پاکسازی احشام






خط کشتار مرغ و انتقال پاهای بریده برای شستشو و بسته بندی






خط کشتار مرغ بعد از ذبح شرعی و قبل از شستشو






خط کشتار مرغ، مرحله بسته بندی





خط کشتار مرغ، فرآِیند بسته بندی جگر مرغ





خط کشتار مرغ، پاکسازی دل مرغ





خط کشتار مرغ، پاکسازی جگر مرغ





خط کشتار مرغ، فرآِیند بسته بندی جگر مرغ



نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین