کد خبر: ۲۷۲۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
این دسر، خيلى خوشمزه و لطيف است و ارزش درست کردن را دارد.
ناطقان:



مواد لازم برای پاناکوتای خرما :
 خرما     17 عدد
 شیر      300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل      2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو      2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ خرد کرده     70 گرم
خامه صبحانه     200 گرم
پودر ژلاتین     1 قاشق سوپخوری
وانیلین     یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین     به میزان لازم

 

مراحل تهیه پاناکوتای خرما :

هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.

منبع: شوروشیرن
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین