کد خبر: ۲۷۲۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۴
لنست در تازه‌ترین مقاله خود نوشته است، ایبوپروفن و سایر داروهای غیر استروئیدی مرگ و میر یا شدت ابتلا به کووید 19 را افزایش نمی‌دهند.
ناطقان:  نتایج تازه‌ترین تحقیقاتی که به تازگی در مجله پزشکی «Lancet Rheumatology» منتشر شد، نشان داد ایبوپروفن و سایر داروهای غیر استروئیدی (NSAID) مرگ و میر یا شدت ابتلا به کووید ۱۹ را افزایش نمی‌دهند.


آیا واقعا ایبوپروفن در بهبود علائم کرونا موثر است؟

در ابتدای شیوع ویروس کرونا، نگرانی در مورد اثرات احتمالی داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAID) وجود داشت که برای درمان همه چیز از درد جزئی گرفته تا آرتروز مزمن و بیماری‌های قلبی عروقی استفاده می‌شود.

داده‌های جدید که از تحت بررسی قرار دادن ۷۲ هزار بیمار بستری در بیمارستان به دست آمده بیانگر آن است، مصرف یک داروی ضد التهاب مانند ایبوپروفن، خطر ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ یا مرگ ناشی از آن را افزایش نمی‌دهد.


اوین هریسون، استاد دانشگاه ادینبورگ  و نویسنده این مقاله در گفت‌و‌و با رسانه‌ها اظهار داشت: ما باید ازاینکه داروهای رایج  منجر به نتایج بدتری در افراد مبتلا به کووید ۱۹ نمی‌شود، اطمینان حاصل می‌کردیم؛ ما اکنون شواهد روشنی در مورد ایمن بودن استفاده از داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ داریم که اطمینان خاطر را برای پزشکان و بیماران فراهم می‌کند و آنها می‌توانند این داروها را به همان روشی که قبل از همه گیری استفاده می‌شد ادامه دهند.


منبع:برنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین