کد خبر: ۲۷۷۰۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
در گزارش زیر دستور پخت توپک اسفناج را به شما آموزش می‌دهیم.
ناطقان: امروز قصد داریم دستور پخت توپک اسفناج را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

۵۰۰ گرم اسفناج پاک و خرد شده
۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۳۰ گرم پنیر پارمسان
۲ عدد تخم مرغ
۳۰ گرم پودر سوخاری
نمک و فلفل به میزان لازم
۳۰ گرم جعفری
آرد یا نشاسته ذرت به میزان لازم
۳ عدد تخم مرغ هم زده
پودر سوخاری

طرز تهیه توپک اسفناج

یک تابه متوسط را روی گاز قرار دهید و اسفناج را درون آن بریزید و بدون روغن مرتب آن را هم بزنید تا برگ‌های اسفناج نرم و آب آن کشیده شود. سپس اسفناج را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. در صورت لزوم اسفناج‌ها را کمی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

اسفناج را به همراه پنیر چدار و پارمسان رنده شده، تخم مرغ، سیر، جعفری و مقداری نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه آن‌ها را با هم مخلوط کنید و پودر سوخاری را به تدریج به مایه اضافه کنید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.

در نهایت آن‌ها را به صورت توپ‌های کوچک یک اندازه فرم دهید.توپک‌های آماده شده را ابتدا درون آرد یا نشاسته ذرت بغلتانید، سپس آن را درون تخم مرغ فرو ببرید و سپس دوباره آن را درون پودر سوخاری بغلتانید تا توپک‌ها کاملا پوشیده شوند و آن‌ها را در روغن داغ شده سرخ کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین