کد خبر: ۲۷۹۷۸۳
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۰
در مطلب زیر طرز تهیه قلیه تخم مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.
ناطقان: امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه قلیه تخم مرغ؛ غذای محلی خوزستان را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ - ۵ عدد
سبزی (گشنیز و شوید) - نیم کیلوگرم
آرد گندم - یک پیمانه
پیاز و سیر - به میزان لازم
تمبرهندی - یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه - به میزان دلخواه
گرد لیمو - به میزان دلخواه
روغن - به مقدار لازم
آب - به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی که نگینی خرد شده باشد) - به میزان دلخواه

طرز تهیه:
درون ماهیتابه پیاز و سپس سیر را در مقداری روغن تفت دهید. سبزی‌های معطر و خرد شده را پس از مدت اندکی اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی یا قطعات ریز گوجه به مواد اضافه کنید.

تمبر هندی را در مقدار کمی آب حل کنید و آرام به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. دقت کنید تمبری که با آب همراه شده هنگام ریختن درون ماهیتابه به سر و رویتان نپاشد. آرد را نیز همچون تمبر هندی در کمی آب حل کرده، درون ماهیتابه بریزید. در انتها نمک، گرد لیمو و زردچوبه را بیفزایید و بگذارید مواد جا بیفتد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین