کد خبر: ۲۹۱۱۸۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۰۴:۱۵
دستور تهیه چند کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی‌های رسمی مناسب است هم برای سفر‌های آخر هفته‌ای را برایتان در مطلب زیر آورده‌ایم.
ناطقان:



کوکوی نخود و کدوسبز

کوکوی نخود و کدوسبز



مواد لازم:

2 عدد کدوسبز

200 گرم نخود آشی

1 عدد پیاز خردشده


4 /1 پیمانه نعنای خردشده

2 /1 پیمانه آرد سفید

2 /1 پیمانه آرد ذرت

2 عدد تخم‌مرغ

4 /1 پیمانه شیر

1 ق چ فلفل پاپریکا

به میزان لازم نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه:

1 نخود را از شب قبل یا از 4 ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید، سپس آنها را همراه با آب و کمی نمک بپزید. نخود پخته را داخل سبدی بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

2کدوسبزها را بعد از شست‌وشو داخل یک کاسه مناسب ریز رنده کنید. اگر کدوسبزهای رنده شده آب انداخت، آبِ آن را از کاسه خارج کنید. حالا نخود پخته، نعنای خردشده و پیاز خردشده را به کدو اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

3 آرد سفید، آرد ذرت، تخم‌مرغ، شیر، فلفل پاپریکا و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه هم به مواد اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک اضافه کنید.

4 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مقداری از مایه کوکو را بردارید و در کف دستتان آن را گرد کرده و کمی فشار دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که می‌شود کوکوها را به همین شکل آماده کنید.

5 کوکوهای آماده‌شده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.



برای اینکه روی کوکو هم طلایی رنگ شود ، چند دقیقه ای قسمت بالای فر را روشن کنید.

 

کوکوی نخودفرنگی و کالباس

برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 35 دقیقه

مواد لازم:

150 گرم کالباس گوشت

8 عدد تخم‌مرغ

4 /3 پیمانه ذرت پخته

4 /3 پیمانه نخودفرنگی پخته

4 /1 پیمانه شیر

به میزان لازم نمک و فلفل

به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1 ورقه‌های کالباس را به‌صورت نوارهای باریک خرد کنید. در یک کاسه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های کالباس را داخل آن تفت دهید تا برشته شوند. کالباس‌های برشته‌شده را روی سینی مشبک قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

2 در یک کاسه مناسب نخودفرنگی، ذرت و شیر را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنیدوبه میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

3 در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را یک‌باره داخل تابه بریزیدو صبر کنید تا کوکو کمی خودش را بگیرد، سپس تکه‌های کالباس را روی آن بریزید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کوکو آماده شود.

4 بعدازاینکه کوکو آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس سرو کنید.

یه جور دیگه

حالا که هنوز فصل ذرت تازه است ،پیشنهاد ما این است که از ذرت تازه استفاده کنید.

فوت و فن

برای دان کردن بلال کافی است که بلال را بعد از ÷پوست کندن به حالت عمودی با دست روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز،ذرت ها را دان کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین