خورش میگو ترش یکی از خورش های خوشمزه جنوبی است که در ترکیب آن از رب انار ترش استفاده می شود و همراه با برنج یا نان سرو می شود.
ناطقان: خورش میگو یکی از خورش های سنتی و پرطرفدار جنوبی است که با روش های مختلف طبخ می شود. در این مقاله میخواهیم دستور پخت خورش میگو ترش بندرعباس و خورش میگو ترش جنوبی را با دو روش مختلف به شما آموزش دهیم. برای ترش شدن خورش میگو متناسب با ذائقه خودتان میتوانید از رب انار ترش ، رب نارنج یا سرکه استفاده کنید.
مواد لازم خورش میگو ترش
میگو ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
رب انار ترش ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، ادویه میگو به مقدار کافی
روغن به مقدار کافی
طرز تهیه خورش میگو ترش
برای تهیه خورش میگو ترش جنوبی ابتدا باید میگوهای را تمیز کنیدو رگ پشتی آن ها را بگیرید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود.
سیر را رنده کرده اضافه کنید و تفت دهید تا عطرش بلند شود.
فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه نموده مخلوط کنید.
میگوها را اضافه نموده تفت دهید .
ادویه میگو را اضافه کنید مخلوط نمایید تا عطرش بلند شوند.
رب انار و گوجه فرنگی را اضافه نموده مخلوط نمایید و تفت دهید تا رنگ باز کنند.
1 فنجان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید روی حرارت ملایم میگوها بپزند.
نمک را در 10 دقیقه انتهای پخت اضافه کنید و وقتی خورش جا افتاد شعله را خاموش کنید.