کد خبر: ۳۰۶۷۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۵
زخم‌های مزمن سالمندان نیاز به مشاوره با پزشک دارد و تاخیر در بهبود زخم می تواند نشانه یک بیماری باشد.
ناطقان: دکتر Steffen Schirmer، عضو انجمن آلمانی درمان زخم، تأکید کرده است که با افزایش سن، متابولیسم و ​​فعالیت سلولی کند می‌شود و همچنین اتصالات سلولی ضعیف و خاصیت ارتجاعی بافت همبند از دست می‌رود و در نتیجه سلول‌های آسیب دیده به خوبی بازسازی نمی‌شوند.

شرمر، جراح پلاستیک، اضافه کرد که می‌توان با پوشاندن زخم با یک باند استریل یا چسب پزشکی به سرعت بهبود زخم کمک کند و زخم را می‌توان با ضد عفونی کننده یا محلول نمکی تمیز کرد.

از آنجایی که بدن پروتئین‌های زیادی را از طریق زخم از دست می‌دهد، باید پروتئین‌هایی را تامین کند که نقش مهمی در روند بهبود و بازسازی سلول‌ها ایفا می‌کنند. همچنین حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی و ادامه فعالیت‌های حرکتی بسیار مهم است.

پس از آن، زخم باید به دقت تحت نظر باشد، در صورتی که زخم قرمز، داغ و ناحیه اطراف آن متورم شده باشد، باید با پزشک مشورت کرد؛ چراکه این نشان دهنده عفونت باکتریایی است که نیاز به مداخله فوری پزشکی دارد.

زخم‌های مزمن

اگر زخم در عرض ۸ هفته خوب نشود، آنگاه یک زخم مزمن در نظر گرفته می‌شود که نیاز به مشاوره فوری با پزشک دارد تا علت واقعی بهبود نیافتن را مشخص کند، ممکن است یک بیماری جدی مانند اختلال جریان خون، دیابت، نارسایی قلبی یا سرطان پوست علت تاخیر در بهبود زخم باشد.

زخم‌های مزمن معمولا در بیماران دیابتی به خصوص در ناحیه پا و همچنین در بیماران بستری به وجود می‌آیند، بنابراین این زخم‌ها باید به خوبی تحت نظر گرفته شوند و پس از مشاهده هرگونه تغییری مانند قرمزی، بلافاصله با پزشک مشورت کنید
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین