کد خبر: ۳۱۱۲۵۶
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۴
وزیر علوم، تحقیقات وفناوری در خصوص نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری توضیح داد.
ناطقان: محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه شصت و نهمین همایش معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور و در جمع خبرنگاران درباره هدف از برگزاری همایش معاونان دانشجویی گفت: هدف از برگزاری این همایش، هماهنگی‌های لازم برای بررسی مطالبات دانشجویی و نیازهای دانشجویان در دانشگاه‌های دولتی است.

وی افزود: بحث مدیریت خوابگاه‌ها، سلف سرویس‌ها و ایاب و ذهاب دانشجویان، شیوه خدمات دهی به دانشجویان مدنظر است که لازم است هماهنگی‌هایی صورت گیرد.

وزیر علوم درباره تغییر آزمون سراسری، هوشمندسازی کنکورها و اجرایی سازی آن از سال جاری گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی مصوباتی درباره آزمون سراسری دارند و قوانینی تصویب کرده‌اند.

وی گفت: سازمان سنجش باید هماهنگی‌های لازم درباره مصوبات مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام دهد؛ اما اقدامات صورت گرفته به جهت پیشگیری از هرگونه اشکالاتی در آزمون سراسری است. به عنوان مثال تعداد پاسخنامه‌ها از یکی به ۲ یا ۳ برای هر زیر گروه آموزشی افزایش یافته است، به گونه‌ای که برای هر یک یا ۲ درس یک پاسخنامه جدا طراحی و تلاش شده به صورت سیستماتیک تر و منظقی تر آزمون‌ها برگزار شود که دغدغه داوطلبان نسبت به کنکور کاهش یابد.

زلفی گل یادآور شد: اما در خصوص نحوه تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری مصوباتی را شورای عالی انقلاب فرهنگی دارد که در حال بررسی و نهایی شدن است. اگر این مصوبه نهایی و ابلاغ شود در سال‌های بعد، علاوه بر کنکور، سوابق تحصیلی دانشجویان هم به جای تأثیر مثبت، تأثیر قطعی در نتایج آزمون خواهد داشت.

وی درباره افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها نیز گفت: اگر دانشگاهی خواستار افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو باشد این کار صورت می‌گیرد اما تلاش می‌کنیم بر اساس نیاز دانشگاه‌ها، این افزایش اعمال شود.

وزیر علوم افزود: در بحث افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو، ارائه خوابگاه‌ها و امکانات رفاهی بسیار مهم است. اگر برخلاف تعداد دانشجویان، پذیرش بیشتری انجام گیرد دانشگاه‌ها در ارائه خدمات رفاهی به مشکل می‌خورند.

زلفی گل در مورد افزایش پذیرش دانشجو در رشته‌های علوم پزشکی، خاطرنشان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد ظرفیت رشته‌های پزشکی مصوبه‌ای دارد که بر اساس آن باید ۲۰ درصد افزایش یابد که به نفع مناطق محروم است. سازمان سنجش آموزش کشور و شورای سنجش و پذیرش دانشجو در این زمینه جلساتی داشتند و قرار شد جلسه کارشناسی مجدد بین سازمان سنجش، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد برای نحوه اعمال این ۲۰ درصد برگزار شود.

منبع: مشرق
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین