کد خبر: ۳۱۸۲۰۵
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۰۳:۲۳
مرباها یکی از اجزای اصلی وعده صبحانه و عصرانه هستند که با کره و خامه طعمی بی‌نظیر دارند و شما می‌توانید با هر نوع میوه‌ای که دوست دارید آن را تهیه کنید.
ناطقان: مربای سیب گلاب یکی از مربا‌های بسیار خوشمزه است که هم به صورت درسته و هم خردشده تهیه می‌شود. به دلیل سایز ریزی که سیب گلاب دارد بهتر است آن را به صورت درسته تهیه کنید تا ظاهر مجلسی داشته باشد. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای سیب گلاب

    سیب سالم و سفت ۱ کیلوگرم
    شکر ۷۰۰ تا ۱ کیلوگرم
    آب لیموترش ۱/۴ پیمانه
    گلاب ۱/۴ پیمانه
    چوب دارچین ۱ تکه
    جوهر لیمو نوک قاشق چای‌خوری
    زعفران به دلخواه

دستور تهیه مربای سیب گلاب
طرز تهیه مربای سیب گلاب
مرحله اول

برای تهیه این مربا روش‌های مختلفی وجود دارد. شما می‌توانید این مربا را پوست بگیرید و رنده یا خرد کنید یا می‌توانید به شکل درسته آن را تهیه کنید که ظاهر زیبایی دارد. داخل یک کاسه مقداری آب و آب لیموترش بریزید و کنار قرار دهید تا سیب‌ها را بعد از پوست‌گیری داخل آن بگذارید که سیاه نشوند.
مرحله دوم

سیب‌ها را آبکش کنید و در یک قابلمه مسی یا لعابی بریزید. در حدی آب اضافه کنید تا روی سیب‌ها را بگیرد. چوب دارچین و به دلخواه چند دانه هل اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش بیاید. وقتی یک جوش خورد باید شکر را به‌صورت یکباره به سیب‌ها اضافه کنید.
مرحله سوم

حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سیب‌ها بپزند و شربت به قوام برسد. می‌توانید به دلخواه زعفران دم کرده اضافه کنید تا سیب‌ها زردرنگ شوند یا بدون زعفران بگذارید تا بپزند و قرمزرنگ شود. فرصت دهید تا شربت به قوام برسد.
طرز تهیه مربای سیب گلاب
مرحله چهارم

در انتها وقتی شربت به قوام دلخواه رسید جوهرلیمو و گلاب را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید و گاز را خاموش کنید. صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد داخل ظرف دلخواه بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این مربا را کنار کیک شکلاتی خیس قابلمه‌ای بخورید.
نکات کلیدی در تهیه مربای سیب گلاب

    بهتر است شکر یکباره اضافه شود وگرنه سیب‌ها خرد می‌شود.
    در صورت دلخواه می‌توانید از کمی بادام یا گردو نیز در تهیه این مربا استفاده کنید.
    افزودن جوهر لیمو یا آب لیموترش مانع کپک و شکرک زدن مربا می‌شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین