دمپخت ماش را میتوانید با گوشت، مرغ و یا ماهیچه سرو کنید و هم، خالی و تنها نوشجان کنید. طرز تهیه دمپخت ماش که البته خیلی شبیه ماش پلو است.
ناطقان: اگر بهدنبال یک وعدهاصلی ساده و خوشمزه هستید، طرزتهیه دمپختک ماش را به شما پیشنهاد میکنیم. ماش سرشار از، فیبر، پروتئین و مواد مفید دیگر است که به دستگاه گوارش، پوکیاستخوان و به طورکلی سلامتی بدن شما خیلی کمک میکند. در این مطلب از مجله دلتا به آموزش دمپختک ماش پرداخته شده است.
طرز تهیه دمپخت ماش
مرحله اول:
ماشها را در یک کاسه پر از آب بریزید و آنها را به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت خیس کنید. بعد از چند ساعت آنها را آبکش نمایید. پیاز را به صورت نگینی خردکرده و در کمی روغن تفت دهید تا سبک، نرم و شفاف شود.
سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید. ماش آبکشی شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا هم طعم پیاز و زردچوبه را به خود بگیرد و هم پوست آن هنگام پخت از آن جدا نشود.
حدود یکپیمانه آبولرم روی مواد بریزید و در قابلمه را ببندید. تا ماش حدود ۱۵ دقیقه با شعله ملایم بپزد و نرم شود. تا زمانیکه آب داخل آن کاملا تبخیر شود.
دستور پخت دمی ماش
مرحله دوم
برنج را چند ساعت خیس کنید. سپس آنرا بههمراه ۴ پیمانه آب و مقدار معین نمک به قابلمه اضافه کنید. ابتدا زیر شعله را زیاد کنید تا آب برنج تمام شود. سپس زیر آن را کم کرده و با قرار دادن دمکنی به در قابلمه اجازه دهید برنج دم بکشد.
دمپختک ماش خوشمزه شما آماده شد، آن را در دیس مورد نظر سرو کرده و آن را به دلخواه تزیین کنید. چگونه از بوی سوختگی غذا جلوگیری کنیم را بخوانید تا غذای شما ته نگیرد.
دمی ماش
نکات کلیدی طرزتهیه دمپخت ماش
میتوانید از گوشت و مرغ برای تهیه این غذا استفاده کنید.
میتوانید برای تزیین این غذا از خرما بدونهسته استفاده کنید. آنها را در کمی روغن تفت دهید تا براق و لذیذ شوند. در صورت تمایل میتوانید آن را بههمراه نیمرو روی دمپخت ماش سرو کنید.
اگر می خواهید دمپخت ماش با گوشت چرخکرده درست کنید، میتوانید مقداری گوشت را هنگام سرخ کردن پیاز به آن اضافه کنید و گوشت را نیز تفت دهید.
استفاده از زیره هنگام دمکشیدن برنج میتواند طعم خوشمزه دمپخت ماش را دو برابر کند.
میتوانید دمی ماش را با ماهیچه، گوشت تکهای، مرغ و حتی تن ماهی نیز سرو کنید.