کد خبر: ۳۱۸۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۷
این کیک در قابلمه نیز مانند فر پف می‌کند و می‌توانید برای پذیرایی شیک و ساده از آن استفاده کنید. همچنین می‌توانید این کیک را به‌صورت ساده یا با کرم پنیری سرو نمایید.
ناطقان: کیک هویج و دارچین بدون فر یکی از روش‌‌های تهیه این کیک کافی شاپی است که‌ می‌توانید آن را بدون دسترسی به فر و داخل قابلمه تهیه کنید. کیک هویج و دارچین برای ما ایرانی‌‌ها طعم بسیار خوبی دارد. این بار قرار است گردو را از این کیک حذف کنید و با طعم هویج و دارچین آن را تهیه نمایید. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و دارچین بدون فر

    آرد سفید ۲ پیمانه
    تخم‌مرغ ۴ عدد
    هویج ۳ عدد
    شکر ۱ پیمانه
    روغن ۱/۲ پیمانه
    بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
    دارچین ۱ قاشق غذاخوری

کیک هویج
طرز تهیه کیک هویج و دارچین بدون فر
مرحله اول

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم‌دما شوند. سپس با کمک پیمانه یا یک لیوان دسته‌دار فرانسوی مواد را اندازه‌گیری کنید. قابلمه را کمی چرب کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
مرحله دوم

تخم‌مرغ را با وانیل هم بزنید تا از لختگی خارج شود. بعد شکر را اضافه کنید و با دور تند همزن ۴ دقیقه هم بزنید تا حجم مواد دو برابر و کرم‌رنگ شود. سپس روغن مایع را بریزید و ۱۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم

هویج را از قبل پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و اگر آب دارد با دست کمی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. در انتها باید مخلوط آرد مرحله اول را به تدریج به مواد فوق اضافه کنید و به صورت دورانی با لیسک هم بزنید تا گلوله‌‌های آرد باز شود.
طرز تهیه کیک هویج و دارچین بدون فر
مرحله چهارم

کف قابلمه مورد نظر سه لایه کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را در مرکز قابلمه بریزید و صاف و یکدست کنید. شعله پخش کن را روی شعله گاز قرار دهید و کیک را به مدت ۱ ساعت ۳۰ دقیقه بگذارید با دم‌کنی خوب بپزد و پف کند. بعد از پختن از قابلمه جدا و به دلخواه با پودر قند یا دارچین تزیین و سرو کنید. این کیک را در کنار رنگی‌ترین شربت خنک تابستانی میل کنید.
نکات کلیدی در تهیه کیک هویج و دارچین بدون فر

    هویج اگر آبدار باشد کیک‌ شما خمیر می‌شود.
    بعد از ۱ ساعت در قابلمه را باز کنید و با خلال دندان یا سیخ چوبی کیک را تست کنید.
    اگر دوست دارید رنگ کیک شما تیره‌تر باشد از شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین