کد خبر: ۳۱۹۴۹۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۱:۱۳
فلفل سبز با وجود آنتی اکسیدان‌هایی همچون کپسایسین، ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ب، ویتامین E و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم و پتاسیم دارای خواص شگفت انگیزی است.
ناطقان: چندین مطالعه نشان می‌دهد که کپسایسین موجود در فلفل سبز از بدن در برابر سرطان سینه، پانکراس، استخوان و روده بزرگ محافظت و چرخه سلولی رشد سلول‌های سرطانی را متوقف می‌کند.

همچنین این ترکیب به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب کمک می‌کند و قند خون را کاهش می‌دهند

توجه به این نکته ضروری است که اگر از سوزش سردل یا سندرم روده تحریک پذیر (IBS) رنج می‌برید، فلفل تند مصرف نکنید چرا که معده را بسیار تحریک می‌کند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین