کد خبر: ۳۱۹۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۵:۰۰
ترشی از غذاهای مکمل جذابی است که همواره برای طعم دادن و ساختن لحظات دلپذیر در کنار غذاهای اصلی مورد توجه ایرانیان بوده است.
ناطقان: ترشی بادمجان یکی از خوش‌طعم‌ترین و پرطرفدارترین بین انواع ترشی‌ها است که از قضا طرز تهیه آن هم بسیار ساده و دوست‌داشتنی است. بادمجان که در هندوستان به پادشاه سبزیجات معروف است، خواص بسیاری از جمله تسکین درد استخوان، مقوی معده، محافظت در برابر سرطان، رفع ک‌خونی و کنترل دیابت دارد. همچنین دارای مقدار زیادی فیبر است که برای سلامت گوارش و قلب بسیار حائز اهمیت است.
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان

    بادمجان ۱ کیلوگرم
    سیر ۲۵۰ گرم
    سبزی ترشی ۱۰۰ گرم
    سرکه انگور یک و نیم لیتر
    فلفل سبز ۴ عدد
    سیاه‌دانه و گلپر به میزان لازم
    نمک به میزان لازم

ترشی
طرز تهیه ترشی بادمجان
مرحله اول

بادمجان‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. اگر دوست دارید شکل دیگری داشته باشد، بادمجان‌ها را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید، ولی خیلی ریز نباشند.
مرحله دوم

بادمجان‌های برش‌خورده را در آب جوش و نمک، به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نیم‌پز کنید.
مرحله سوم

بادمجان‌ها را آبکش کنید. ۱۲ ساعت صبر کنید تا خوب آبشان تخلیه شود چون آب باعث کپک زدن ترشی خواهد شد.
بادمجان حلقه ای
مرحله چهارم

سیر‌ها را پوست بکنید و بشویید، سپس خرد کنید.
مرحله پنجم

یک ردیف از بادمجان‌ها را در ظرف شیشه‌ای بریزید. سپس سبزی معطر، سیاه‌دانه، فلفل و سیر خردشده را روی هر لایه از بادمجان‌ها قرار دهید.
مرحله ششم

سرکه را تا جایی که خوب روی بادمجان‌ها را پوشش دهد در ظرف بریزید.
طرز تهیه ترشی بادمجان
مرحله هفتم

در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و به دور از رطوبت نگهداری نمایید. بعد از یک هفته ترشی بادمجان شما آماده است. این ترشی را در کنار گوجه و بادمجان شکم پر میل نمایید.
نکته‌های مهم برای تهیه ترشی بادمجان

    اگر بعد از چند روز سرکه ترشی کم شده بود می‌توانید مجددا به آن سرکه بیفزایید تا خوش‌طعم‌تر شود و بهتر بماند.
    میزان استفاده از سیر یا فلفل در ترشی به خودتان بستگی دارد که تا چه میزان دوست دارید طعم ترشی تند باشد.
    از بادمجان‌های قلمی و کوتاه‌قد استفاده کنید که تخم نداشته باشند.
    ریختن هویج در ترشی ضرورت ندارد و به دلخواه شماست اما اگر از هویج استفاده کردید، آماده شدن ترشی دو هفته زمان می‌برد.
    مراقب باشید حتی یک قطره آب هم وارد ترشی نشود.
    می‌توان از سبزی تازه یا خشک استفاده کرد، اما چون خشک کردن سبزی تازه زمان‌بر است ما سبزی خشک را پیشنهاد می‌کنیم.

برچسب ها: تهیه ، ترشی ، بادمجان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین