کد خبر: ۳۲۰۳۸۰
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۲:۴۳
تارت‌‌ها از خانواده پای هستند و داخل قالب مخصوص تارت تهیه می‌شوند ولی اگر شما قالب تارت ندارید آن را به راحتی می‌توانید در یک ظرف گرد پیرکس یا تفلون نیز تهیه کنید.
ناطقان: تارت آلبالو بدون فر یکی از انواع تارت‌‌های خوشمزه و راحت است و شما‌‌ می‌توانید به سادگی آن را در همه فصل‌‌ها تهیه کنید. اگر هوس یک تارت خوشمزه آلبالویی کردید به یک مربا آلبالو نیاز دارید یا‌‌ می‌توانید از آلبالو تازه نیز استفاده نمایید. روی تارت را‌‌ می‌توانید به دلخواه با خمیر اضافی مانده از خمیر به صورت حصیری بافت بزنید.
مواد لازم برای تهیه تارت آلبالو بدون فر

    آرد ۱.۵ پیمانه
    پودر قند ۱/۴ پیمانه
    کره سرد ۱۰۰ گرم
    تخم‌مرغ ۱ عدد
    بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
    مواد لازم برای مواد میانی تارت
    مربای آلبالو ۱ پیمانه (یا‌‌ می‌توانید از ۱ لیوان آلبالو تازه بدون هسته + ۲/۳ پیمانه شکر)
    پودر نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت تارت آلبالو بدون فر
طرز تهیه تارت آلبالو بدون فر
مرحله اول

قبل از شروع کار باید کره را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و بعد خرد کنید. داخل یک کاسه آرد و پودر قند الک‌شده را بریزید و به آن بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و بعد کره خردشده را بریزید و با دست کره را به خورد آرد دهید به طوری که دانه‌‌های آرد درشت‌تر شوند.
مرحله دوم

دقت کنید برای جمع کردن خمیر نباید از کف انگشت استفاده کنید و بهتر است یک دستکش دست کنید و کره را به خورد خمیر دهید. بهتر است برای راحتی در کار از غذاساز و تیغه خمیر زن استفاده کنید. تخم‌مرغ را اضافه و خمیر را جمع کنید. باید یک خمیر نرم و لطیف به‌دست بیاید، اگر خمیر خیلی شکننده بود‌‌ می‌توانید کمی آب سرد را قاشق قاشق اضافه کنید.
مرحله سوم

خمیر را جمع کرده و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. برای تهیه مواد میانی‌‌ می‌توانید از مربا آلبالو یا آلبالو تازه بدون هسته استفاده کنید و باید آلبالوها یا مربا را با نشاسته ذرت روی حرارت قرار دهید تا غلیظ و مانند فرنی شود. اگر به شیرینی‌های خانگی علاقه دارید، کیک رژیمی با شیره انگور بدون فر را بخوانید.
طرز تهیه تارت آلبالو بدون فر
مرحله چهارم

فر را از قبل شروع کار با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود. برای پخت بدون فر نیز یک قابلمه را با سایز بزرگ بردارید و روی شعله پخش کن قرار دهید و کف قابلمه یک جسمی مانند سه پایه یا الک قرار دهید تا باعث ایجاد فاصله بین ظرف تارت و کف قابلمه شود.

خمیر تارت را را بین دو نایلون پهن و اندازه قالب کنید. با کمک وردنه خمیر را داخل قالب بیندازید و کف قالب را با چنگال سوراخ نمایید و از مواد میانی تهیه‌شده بریزید و از باقی‌مانده خمیر نوار‌‌های یک‌اندازه روی تارت قرار دهید. قالب را در فر یا روی همان سه‌پایه قابلمه و به مدت ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا بپزد. برای پخت بدون فر نیز در قابلمه را بگذارید و ۵۰ دقیقه صبر کنید.
نکات کلیدی در تهیه تارت آلبالو بدون فر

    خمیر را زیاد ورز ندهید وگرنه به روغن‌‌ می‌افتد.
    کره را در فریزر قرار دهید تا سرد یخچالی باشد.
    برای فر‌‌های برقی باید دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
    صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد از قالب خارج نمایید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین