کد خبر: ۳۲۰۶۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰
متخصصان اعلام کردند برخی از خوراکی‌ها به اندازه دارو‌های مسکن رایج مانند ایبوپروفن می‌توانند درد را کاهش دهند.
ناطقان: با وجود شواهد فزاینده مبنی بر اینکه برخی از دارو‌های مسکن ممکن است واقعا برای برخی افراد خطرناک باشند،برخی مواد غذایی ممکن است انتخاب بهتری برای کاهش درد باشند.

در ادامه به چند ماده غذایی که به کاهش درد اندام‌های بدن کمک می‌کنند، خواهیم پرداخت.

زنجبیل

زنجبیل احتمالاً بیشتر به دلیل خواص ضد تهوع و تسکین‌دهنده معده شناخته شده است. اما همچنین می‌تواند با درد، از جمله درد مفاصل ناشی از آرتریت مبارزه کند.

دانه کدو تنبل

دانه کدو تنبل منبع فوق‌العاده‌ای از منیزیم است؛ ماده معدنی که ممکن است تعداد حمله‌های میگرن را کاهش دهد. دانه کدو تنبل همچنین ممکن است به پیشگیری و درمان پوکی استخوان کمک کند. برای دریافت منیزیم بیشتر، بادام و بادام هندی، سبزیجات با برگ سبز تیره (مانند اسفناج و کلم پیچ)، لوبیا و عدس را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

زردچوبه

کورکومین، ترکیب موجود در ادویه که رنگ نارنجی روشن به آن می‌دهد، می‌تواند بر چندین فرآیند در بدن شما از جمله التهاب تأثیر بگذارد. مطالعات روی افراد مبتلا به روماتیسم مفصلی و استئوآرتریت که مکمل‌های کورکومین مصرف می‌کردند، نشان داد که آن‌ها می‌توانند بهتر و بدون عوارض جانبی مصرف دارو راه بروند. فلفل سیاه می‌تواند به جذب کورکومین در بدن شما کمک کند.

نعناع

روغن نعناع، ​​گرفتگی‌های دردناک و نفخ را که از علائم سندرم روده تحریک‌پذیر هستند، تسکین می‌دهد. چای نعناع یک تسکین‌دهنده خوب برای ناراحتی‌های گاه‌به‌گاه شکم است.
برچسب ها: مواد غذایی ، درد ، کاهش
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین